Fitness Terem

Fitness termünkben professzionális Cybex gépekkel és kézi súlyok széles palettájával, míg a funkcionális edzés kedvelőit gazdagon felszerelt Funkcionális sarokkal várjuk. Cardio részlegünkön kedvedre választhatsz a futó-, evező, ARC Trainer-, bicikli-, és lépcsőzőgépeink közül. Az F&M fitness and more-ban található különleges Itensic eszközöket Magyarországon csak nálunk találod meg, s egyedülálló módon edzheted vele a hasi- és háti mélyizmaid! egyénre szabott beállításokkal a mélyen fekvő “kulcsizmaidat” a sérülés veszélye nélkül tudatosan és célzottan edzheted.

Szakképzett és világbajnok edzőink várnak személyi edzésre, de az F&M ingyenes szolgáltatásaként teremedzők segítségét is kérhetitek.

TEREMEDZŐK

Kérjétek bátran trénereink segítségét a minél hatékonyabb edzéshez!

A teremedzők minden hétköznap  7:00 és 22:00 óra között állnak rendelkezésetekre.

De hétvégén is várják a vendégeket 8:00 és 12:00, illetve 16:00 és 20:00 óra között!

 

Házirend

  1. Kérjük, törölköződet minden esetben terítsd a gépekre használat előtt!
  2. A terem használata kizárólag kulturált, a felsőtestet is takaró sportruházatban engedélyezett. Utcai ruha használata az edzőteremben tilos.
  3. Az edzőterem csak tiszta, világos talpú, beltéri sportcipőben látogatható. Papucs és szandál használata, valamint a mezítlábas edzés az edzőteremben nem engedélyezett.
  4. Kérjük, hogy a súlyokat, eszközöket használat után tedd vissza a helyükre!
  5. Kérjük, a gépeket használat után töröld le a rendelkezésre álló tisztítószer és papírtörlő segítségével!
  6. Kérjük, ne vigyél az edzőterembe ételt, illetve poharas italt! A teremben csak palackos ital fogyasztása engedélyezett.
  7. Ha az eszközök, gépek használatában segítségre van szükséged, fordulj bátran teremedzőnkhöz!
  8. Az eszközöket, gépeket mindenki saját felelősségére használhatja.
  9. 14 éven aluli gyermek az edző teremben csak személyi edzővel együtt tartózkodhat.
  10. A létesítményben kizárólag a F&M fitness and more által alkalmazott személyi edzők tarthatnak személyi edzést a vendégeinknek

Várunk szeretettel!