Kapási Anna

VÉGZETTSÉGEK:

  • Testnevelési Főiskola – testnevelő-edző szak (végzős hallgató)
  • Hot Iron Instruktor
  • Iron System Instruktor
  • Funkcionális Integratív Tréner (IWI)
  • Sporttáplálkozás és Táplálék-kiegészítés Tanácsadó (IWI)
  • IFBB Személyi-és Fitness Edző

MAGAMRÓL:

6 éves korom óta játszik a sport meghatározó szerepet az életemben. 18 évet töltöttem az élsportban, mint kézilabdázó. Mindig is tudtam, ha lezárul, sportpályafutásom a versenysportban, edzőként szeretném tovább folytatni, a mozgás örömét másoknak is átadni. A sport nem csak a testünket, de a lelkünket is edzi. Kitartásra nevel. Segíteni szeretnék másoknak, hogy ott legyek mellettük, ha motiválni kell őket vagy csak éppen nehéz napjuk van, ne adják fel!

Az élsportból tudom milyen az, amikor valamit nagyon szeretnénk elérni, de úgy érezzük, hogy egyedül nem megy, nem vagyunk rá képesek, akkor oda kell, hogy mellénk álljon valaki, aki azt mondja „DE IGENIS MEGY” és megmutatja a célunkhoz vezető utat. (Mindent el lehet érni, mint azt a mottómban is említettem, csak elhatározás, akarat és kitartás kell hozzá.)

Edzéseimen előszeretettel használom a funkcionális eszközöket, illetve saját testsúlyos gyakorlatokat. Fontosnak tartom a szakmai tudásom folyamatos fejlesztését, szeretem az edzéseket minél változatosabbá tenni és személyre szabni. Tehát, ha fogyni, izmosodni, formálódni szeretnél, vagy csak a mozgás szeretete hajt, fordulj hozzám és megmutatom Neked, hogy „ LEHETETLEN NEM LÉTEZIK”!

NYELVTUDÁS:

magyar, angol, német