Gellai Norbert

VÉGZETTSÉGEK:

  • Személyi és Fitness edző (IFBB Academy)
  • Sportrehabilitációs tréner (Balance Akadémia)
  • Oxygen Advantage Instruktor (Movelab Academy)
  • PWRON oktató – Edzéstervezés modern funkcionális fitnesz alapokon (Movelab Academy)
  • Sportmenedzser BSC (ELTE)
  • Stability Workout Trainer

MAGAMRÓL:

Az egyéni és csapatsportokban eltöltött idő alatt ismerkedtem meg a testedzéssel, és az évek során ennek különböző ágazataival. Folyamatosan képzem magam, és a tanultakat törekszem integrálni az edzésekbe.

Prevenció: a prevenció részeként a közös munka minden esetben egy állapotfelméréssel kezdődik.

Állapotfelmérés: mozgásminta szűrés, mely alapján képet kapunk arról, hogy milyen gyakorlatokkal dolgozhatunk és mely esetekben van szükség korrekciókra.

Edzésterv: az eredmények alapján személyre szabott edzéstervvel haladunk tovább a kívánt céljaid elérése érdekében.

Fő feladatomnak tekintem a megfelelő testtudat kialakítását, az alap mozgásminták elsajátítását, és az ehhez szükséges mobilitás megteremtését. A velem eltöltött időn túl elengedhetetlen a termen kívüli szokások formálása a fenntartható fejlődés érdekében.

Egy vendég ajánlása: Ha fontos a számodra, hogy a profi hozzáállás, biztos szakmai tudás és komplex szemlélet mellett az edződ őszintén higgyen is benned, és a közös munkátok sikerében, akkor Norbi a te embered! Az edzés első pillanatától az utolsóig a fókuszban a biztonságos, helyes kivitelezés, a folyamatos testi és szellemi fejlődés, és a jó hangulat áll. Hogy teljes legyen a kép, Norbi az edzések mellett támogatást nyújt az életmódodhoz és testmozgáshoz igazodó táplálkozásban is, ha kell napi tanácsokkal, recept ötletekkel. El sem tudnánk képzelni mással ezt az utazást!

Nyelvtudás: magyar, angol