Vitaminbár

Egy igazán kemény edzéshez sok energiára van szükség. Vitaminbárunkban feltöltheted szervezeted a kiadós sportoláshoz, de lazíthatsz is velünk egy kávé mellett. Sőt, edzés után érdemes elfogyasztanod nálunk a fehérjeturmixodat, hiszen széles kínálattal várunk. Csokis vagy kókuszos fehérjére vágysz? Tejfehérje érzékeny vagy? Vegán és/vagy paleo diétát követsz? Mi erre is felkészültünk, és sok-sok terméket kínálunk, ami illeszkedik étrendedbe. Édes és sós finomságok, üdítők, izotóniás italok várnak. Folyamatosan megújuló kínálatunk pedig gondoskodik arról, hogy vendégeinknek hétről hétre új finomságokkal dobjuk fel a napját.

Az ízek élvezete mellett prioritásként kezeljük a termékek összetevőinek minőségi ellenőrzését is.  Kazaróczy Tibor, táplálkozási szakértő a vitaminbár megújulásának szakmai vezetője. Több mint 25 éve kutatja a sport, testsúlymenedzsment és egészségmegőrzés táplálkozási vonatkozásait.  Tibi anatómiai, élettani, biokémiai ismereteinek alapjait a Semmelweis Egyetem dietetika szakán szerezte meg, majd később nutrigenetika és nutrigenomika területeken az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban folytatta tanulmányait.  Kazaróczy Tibor 2016 óta foglalkozik nutrigenetikával és nutrigenomikával, a gének és a tápanyagok közötti kölcsönhatások feltárásával és ezen ismeretek gyakorlati adaptálásával. Mostanra több, mint 150 genetikai analízis kiértékelésében és gyakorlati adaptálásában vett részt, Tibi több Olimpikon, Világ- és Európa-bajnok sportolóval dolgozik együtt, szakértelme magas fokú minőségi garanciát jelent arra, hogy a legjobb termékek kerülnek vitaminbárunk polcaira.

Arról is gondoskodtunk, hogy ne kelljen a fizetéssel bajlódnod. Ha a recepción feltöltöd a kártyád egyenlegét, akkor arról mi egyszerűen le tudjuk vonni fogyasztásod, de ha neked kényelmesebb, akkor telefonoddal és/vagy bankkártyával is fizethetsz nálunk.

Kérdésed, kérésed van? Megosztanád véleményedet a vitaminbár szolgáltatásaival kapcsolatban? Írj nekünk e-mailt az info@fandm.hu e-mail címre! Fontos számunkra a visszajelzésetek!

Vitaminbár nyitvatartás:

Hétfőtől Péntekig: 08:00-20:00

Szombaton és Vasárnap: zárva (Hétvégén a recepción tudod beszerezni finomságainkat)

Várunk szeretettel!