Mayer Gábor

VÉGZETTSÉGEK:

  • Személyi edző (Fitness Akadémia)
  • Cross training instruktor (Fitness Akadémia)
  • Boot Camp trainer (R-med)
  • Testépítés-fitness sportoktató (Fitness Akadémia)
  • Rekreációszervező – Egészségfejlesztő Bsc, TF

MAGAMRÓL:

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy azt csinálhatom, amit imádok. A sport végig kísérte az életemet eddig is, és 13 év versenyszerű sportolás után úgy döntöttem, hogy átadom azt a tudást, amit sikerült felhalmoznom képességeink fejlesztéséről, az emberi szervezetről.

Nagyon érdekes, hogy a mozgás, sport kihatással van az egész életünkre. Miért? Szakleírás helyett leegyszerűsítem: azért mert foglalkozol Magaddal. „Ép testben, ép lélek… „ Rendszeres mozgás mellett megtapasztalhatod, mennyire igaz ez a mondás. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz az életviteled, megnő az önbizalmad, magabiztosabb leszel a mindennapokban.

Egyéb tudás mellett, és preventív szemléletemmel együtt, az erő állóképességének fejlesztése áll hozzám a legközelebb. Funkcionális edzés módszerrel, a legváltozatosabb és legszórakoztatóbb úton fejlődhetünk, formálódhatunk (változtathatjuk meg testzsírszázalékunkat ). Emellett egy nagyszerű kihívás Neked. El sem hinnéd mire vagy képes. Tapasztalataim szerint, többre, mint gondolnád.

Szeretettel várlak!

EGY VENDÉG AJÁNLÁSA:

“Gábort azonnali szimpátia alapján választottam, és a lehető legjobb döntést hoztam. Annak, aki komoly munkát és mégis figyelmes edzőt szeretne, csak őt javaslom. 5/5 pont :)” – Benkő Orsolya