Impresszum

AZ F&M FITNESS AND MORE MEGBÍZOTT ÜZEMELTETŐJE:

FÁJDALOM-AMBULANCIA SZOLGÁLTATÓ KFT.

Székhely 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.
Telephely 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.
Cégjegyzékszám 01-09-729362
Adószám 13322946-2-43
Telefon +36 1 783 7004
Fax +36 1 798 3282
E-mail info@fandm.hu

JOGI NYILATKOZAT

A Fájdalom-ambulancia Kft. a honlapon megjelenített információkat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az „F&M Fitness and More” és „F&M Fitness and More Do it right!” logók és jelmondatok a Fájdalom-ambulancia Kft. védjegyei, továbbá a jelen weboldalon található szöveges és képi anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak és a Fájdalom-ambulancia Kft. tulajdonát képezik. A weboldal tartalmának jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik, a szabad felhasználás körében azonban a Fájdalom-ambulancia Kft. hozzájárul ahhoz, hogy Ön a www.fandm.hu tartalmát kizárólag saját, személyes használatra eredeti formában, módosítás nélkül letöltse, számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Fájdalom-ambulancia Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa, elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A Fájdalom-ambulancia Kft. nem tudja garantálni a weboldalakhoz való folyamatos vagy hibamentes hozzáférést, továbbá kizárja a felelősségét a honlap, illetve az ott elérhető információk hozzáféréséből, felhasználásából, illetve a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az Ön által a regisztráció alkalmával önkéntesen megadott személyes adatait a Fájdalom-ambulancia Kft. mint adatkezelő a szolgáltatások igénybevételéhez, illetve kapcsolatfelvételhez szükséges mértékben kezeli, azokhoz kizárólag a Fájdalom-ambulancia Kft. erre kijelölt munkatársai férhetnek hozzá. A Fájdalom-ambulancia Kft. az Ön által megadott személyes adatokat az adatok megadásától számított 5 éven keresztül kezeli, kivéve, ha Ön az adatok törlését kéri, avagy kifejezett hozzájárulását adta ahhoz, hogy azokat a Fájdalom-ambulancia Kft. további meghatározott ideig kezelje. Az adatkezelési időtartam lejártával, illetve az adatok törlése iránti kérelmének kézhezvételét követő 30 napon belül a Fájdalom-ambulancia Kft. az Ön személyes adatait nyilvántartásából törli. A Fájdalom-ambulancia Kft. bizalmasan, a 2011. évi CXII. törvény 6.§ (5) bekezdésének megfelelően kezeli az Ön személyes adatait, és betartja a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, így különösen az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt. Önnek bármikor lehetősége van arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok helyesbítését vagy törlését az alábbi címen: 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16. postai úton vagy az info@fandm.hu e-mail címen.

© Fájdalom-ambulancia Kft. Minden jog fenntartva.