Varga Zsuzsa

Edző

Termek

Órák

15 év nemzetközi nagyvállalati karriert magam mögött hagyva, immár legfőbb célom, hogy minél több embernek segítsek egészséges, boldog, és teljes életet élni.

A Pilates csaknem 20 éve része az életemnek. Megtapasztaltam hatékonyságát a has- és törzsizmok erősítésében, a testtartás és testtudatosság javításában, a hajlékonyság fejlesztésében és a stressz csökkentésében. Annyira megszerettem ezt a mozgásformát, hogy 2015-ben Pilates oktató lettem. Nap mint nap rendkívüli módon motivál és inspirál, amikor látom, hogy vendégeim is szépen fejlődnek, elmúlik a derékfájás, vállfájás.

Hiszek abban, hogy az egészség és a fitnesz holisztikus megközelítése elengedhetetlen az optimális jólléthez. 2020-ban elvégeztem egy egyéves egészség és wellness coach képzést, hogy elmélyítsem az egészség és a táplálkozás, illetve az életmód összefüggéseivel kapcsolatos ismereteimet. 2021-ben táplálkozástudományi továbbképzésen vettem részt, majd 2022 végén természetgyógyász-gyógynövényszakértő lettem.

Miben különleges az én órám?

Rengeteget magyarázok, mindenkire odafigyelek – hiszen rendkívül fontos a gyakorlatok pontos kivitelezése –, kellemes a hangulat, ugyanakkor keményen dolgozunk. Az óra után felteheted a kérdéseidet a mozgáson túl az egészséges táplálkozással, életmóddal, az étrendkiegészítőkkel, és a gyógynövényekkel kapcsolatban is.

Gyere el hozzám egy órára, és indulj el egy egészségesebb, boldogabb önmagad felé!

Végzettségek

  • Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem
  • Pilates oktató, Akademie für Sport und Gesundheit, Németország
  • Fitness Instruktor
  • Egészség és wellness coach
  • Táplálkozási szakértő
  • Okleveles fitoterapeuta