Játszóház

Házirend

 1. A játszóház érvényes bérlettel ill. játszóház kártyával rendelkezők számára vehető igénybe ingyenesen. A Játszóházban a szülőnek névvel, telefonszámmal, aláírással, a létesítményben igénybe vett szolgáltatással, ill. a gyermek ott tartózkodása időtartamának megjelölésével kell regisztrálni.
 2. Nyitvatartás: Hétfőtől- Péntekig 8.30- 19.30. Megkérjük a kedves szülőket, hogy a kiírt nyitvatartásunkat pontosan betartani szíveskedjenek.
 3. A szülők csak a beszoktatás ideje alatt tartózkodhatnak a Játszóházban.
 4. A Játszóházba cipőben belépni tilos!
 5. A gyermekeket 6 hónapos kortól – 10 éves korig fogadjuk.
 6. A Játszóházba kizárólag fertőző betegségben nem szenvedő, és közösségben elhelyezhető, egészséges gyermek adható be. Amennyiben a gyermekfelügyelő megítélése szerint a gyermek egészségi állapotában bármelyik feltétel nem teljesül, jogosult a gyermek befogadását megtagadni.
 7. A Játszóház területén étel és ital fogyasztása a gyermekfelügyelő beleegyezésével történik.
 8. Az összes játék rendeltetésének megfelelően használandó. A Játszóház területéről semmilyen játék nem vihető ki.
 9. Ha a gyermek életkoránál fogva nem szobatiszta, ez esetben a gyermek megfelelő mennyiségű pelenkával, popsitörlővel adható be a megőrzőbe. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy előre elkészített tisztasági csomagot tároljunk a gyermek részére.
 10. A Játszóházban szakképzett személy felügyeli a gyermekeket, ennek ellenére csak szülői beleegyezéssel és felelősséggel szabad a gyermeket a megőrzőben hagyni.
 11. A Játszóházban elhelyezett gyermekeket kizárólag az a személy viheti el, akivel együtt beregisztrál a megőrzői nyilatkozatban.
 12. További információt szabályainkról a recepciós pultnál ill. a gyermekfelügyelőnél kérhetnek.

Várunk szeretettel!