Nardai Sarolta

A sport óvodás korom óta meghatározó része az életemnek. 6 évig szertornászként, majd 7 évig kötélugróként versenyeztem. Számos országos és nemzetközi eredmény mellett a legszebb emlékeimet is a sportnak köszönhetem. Olyan képességeket szereztem általa, amelyek az élet egyéb területein is segítségemre vannak. Később, már építészmérnökként tudatosult bennem leginkább, hogy mennyit számít a szellemi munka és a fizikai aktivitás egyensúlya.

Célom, hogy a csoportos óráimon mindenki megtalálja a saját maga számára megfelelő kihívást és feszegetni tudja a határait. Törekszem ezért arra, hogy az edzettségi szintnek megfelelően az egyes gyakorlatokra mindig több alternatívát ismertessek meg. Az edzéstervet úgy állítom össze, hogy a visszatérő vendégek önmagukhoz mérten lássák saját fejlődésüket, de nagyon figyelek a változatosságra is.

Szeretném átragasztani az örömöt, amit számomra is jelent a mozgás, hogy lelkileg is feltöltődve hagyhasd el a termet, hosszútávon pedig egyre jobb kapcsolatot ápolhass a testeddel. Az edzéseken maximális odafigyeléssel, és jó hangulatban hozzuk ki belőled a maximumot!

ÓRÁIM: köredzés; stretching & mobility

NYELVTUDÁS: angol , német