Kiss Esztella

Magamról:

Csoportos edzéseken a közösség megtartó erejével együtt hozunk létre egy olyan motiváló teret, amely tele van szeretettel , elszántsággal és elfogadással.

Célom, hogy egy olyan edzésen vehess részt, amely arra ösztönöz, hogy a legjobb formádat hozd ki magadból az edzésen és azon túl. A lüktető ütem, a hatékony gyakorlatsorok és a támogató közeg hozzásegítenek a fizikai és mentális jólléted eléréséhez, mindvégig szem előtt tartva a Te, egyéni fejlődési ritmusod.

A testünkről való gondoskodás elengedhetetlen ahhoz, hogy szilárd alapot teremtsünk a boldog és teljes élethez. Amikor elhanyagoljuk testi egészségünket, gyakran lelki és érzelmi szorongást tapasztalunk. Fordítsuk meg a folyamatot: testmozgással emeljük fizikai egészségünk szintjét, a fejlődés eredménye pedig a testi progresszión túl megmutatkozik a mentális egészségünkben, így kapcsolataink minőségében is.

Együtt minden könnyebb. Csatlakozz Alakformáló óráimhoz! Bizalmadért és kitartásodért cserébe egy egészségesebb fizikum, flow élmények és támogató kapcsolatok lehetnek a jutalmaid!
Megéri, igaz? 🙂

Végzettségeim:

  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola Csoportos Fitness Instruktor
  • Pilates oktató
  • Fitness Company SpinRacing oktató
  • Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozásfejlesztés mesterszak
  • Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Gazdálkodási és menedzsment alapszak

Beszél nyelvek: magyar, angol