Kálmánchey Krisztina

VÉGZETTSÉGEK

  • Budapesti Corvinus Egyetem – kereskedelem és marketing szak /2020
  • IWI Nemzetközi Fitnesziskola – Csoportos Fitnesz Instruktor /2021
  • Yoga Labor Studio – Jógaoktató /2021

MAGAMRÓL

Kálmánchey Krisztina vagyok, lelkes és lendületes csoportos fitness instruktor és jógaoktató. 12 éven át a kortárs balett szerelmese voltam, majd ezt követően fedeztem fel a fitnesz és a csoportos órák világát. A sport általánosságban a mindennapjaim része, az edzőtermen kívül imádok biciklizni, futni, táncolni, kettesével lépcsőzni..🙃 Célom pedig, hogy a mozgás szeretetét neked is átadjam óráim segítségével!

A hatékony alakformáláson kívül nagyon fontos számomra a jókedv, az, hogy élvezd a közös edzés dinamikáját, és testileg-lelkileg feltöltődve lépj ki a teremből 60 perc után. Nálam a saját testsúlyos és eszközös erősítő elemeken kívül intervall jelleggel kardió gyakorlatok is megjelennek, így a formálódáson kívül a fogyás és az erő-állóképesség fejlesztése is szerepet kap. Emellett a gyakorlatok helyes és preventív kivitelezésére szintén nagy hangsúlyt fektetek.

Edzettségi szinttől és a életkortól függetlenül szeretettel várlak alakformáló órámra, ha szuper jó hangulatban és hatékonyan szeretnél tenni a testi és lelki egészségedért.😊

NYELVTUDÁS

  • magyar, angol, német