Slow Yoga Flow

MI AZ A SLOW YOGa FLOW?

Az egész óra hangulata a megérkezésről, a befelé figyelésről, a nyújtásokról, a légzés áramlásáról és az örömteli gyakorlásról szól egy flow szerű változatos formán belül. Mindezeket aláfestő igényes, hangulatos zenék kísérik, amelyekhez igazodnak az Ászanák intenzitása, hullámzása.

Rövid légzésfigyelés és ráhangolódás után átmozgatjuk az összes nagyobb ízületünket, majd légzésünk ritmusára az egész testünket. Az óra menetére jellemző a gyakorlatból gyakorlatba áramlás, ez az úgy nevezett flow hatás. Minden gyakorlatot a légzésünkkel összhangban végzünk, hiszen ezáltal érvényesülnek leginkább gyakorlásunk pozitív hatásai. Időnként egyensúly gyakorlatok is megjelennek az óra második felében, segítve ezzel az elme megnyugtatását. Az óra végén levezetésként fordított testhelyzeteket végzünk, majd hosszabb hangsúly van a relaxáción, amely által a vendégek ellazulva, felfrissülve, a stresszt maguk mögött hagyva léphetnek ki a teremből.

Ez az óratípus a flow típusú gyakorlást kedvelőknek ajánlható, legyenek akár kezdők, akár haladók. Az óra minden gyakorlata nehezíthető vagy könnyíthető egyéni edzettségnek megfelelően. Az óra alapelve a teljes átszellemülés, testi és lelki feltöltődés.

Erősség

Kezdő