Jeges Jutka

Szeretnéd megismerni a múltam egy részét, hogy tudd, kivel tornázol?

1967-ben születtem, tehát bőven lehetnék az anyukád,-ez a magyarázata, hogy időnként kislányomnak szólítalak.

Gyerekkorom óta sportolok, a mozgás rendkívül fontos számomra totyogó korom óta. Atlétikában, kézilabdában egész ügyesnek tituláltak az edzőim, de az aerobik felé fordítottam  érdeklődésemet, és már  25 éve dolgozom fitness termekben. 20 éve foglalkozom rendkívüli hivatástudattal és szeretettel  kismamákkal. Tanító-tanár diplomám,  több oktatói oklevelem és több ezer óra szakmai gyakorlatom van. Munkámat a hosszúra nyúlt járványhelyzet után  a F&M Fitness and More oktatójaként folytatom töretlen lelkesedéssel,- kismama és baba-mama tornáimra tudásom legjavát, közvetlen, laza hangulatot, és változatos gyakorlatokat hozok magammal minden edzésre.

Az elmúlt évtizedekben ismereteimet igyekeztem elmélyíteni, tanultam gyógytornát, hospitáltam gyógytornászoknál , foglalkoztam a szülészet, nőgyógyászat témaköreivel, vizsgáztam anatómiából, pszichológiából, gyakran konzultáltam szülészekkel, szülésznőkkel, dúlákkal, bábákkal, védőnőkkel. Részt vehettem szüléslevezetésen, és jómagam is világra hoztam négy, ma már “felnőtt” gyermeket.

Kismamaként és édesanyaként szerzett tapasztalataimat, ötleteimet, megoldásaimat mindig szívesen megosztom a hozzám járó vendégeimmel, akikkel szinte baráti kapcsolatot ápolok . Dinamikus kismama mozgásprogramomat két terhességem alatt is kipróbáltam magamon,-a mai kor egészséges, sportos fiatal hölgyei szívesen és rendszeresen járnak az óráimra, egymásnak ajánlanak,-ezért hálás vagyok és örömmel bővítem tudás- és eszköztáramat.

Hiszem, hogy a speciális mozgás , a szakszerűen összeállított kismamatorna igen jó hatással van a várandós  nők  fizikai és lelki állapotára, segít felkészülni egy csodás, rendkívüli élményre,- a szülésre.

Büszke vagyok rá, hogy kismamáim visszatérnek hozzám második, harmadik várandósságuk idején is tornázni, újra engem választanak fizikai aktivitásuk és formás alakjuk, egészségük  megőrzésére miatt. A baba-mama tornát szintén éppen miattuk, kérésükre dolgoztam ki és egyedüli oktatóként kezdtem csoportos óra keretében alkalmazni, hogy szülés után is tudjanak mozogni anélkül, hogy magára hagynák csecsemőjüket. Jó érzés tudni, hogy  picikét én is hozzájáruhatok egy zavartalan, kellemes, sportos babaváráshoz és a baba-mama kapcsolatot elmélyítő, jókedvű, közös programhoz.