Deepwork

MI EZ AZ ÓRA?

A deepWORK™ edzés egyszerű, koreográfiamentes mozgássorokat gyakoroltat, amelyek nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül az egész testet intenzíven megmozgatják. Ez az újfajta csoportos edzés mindenki számára kihívás, a résztvevők a saját határaikat feszegetik, ezáltal óráról órára fejlődhetnek.

HOGY ÉPÜL FEL AZ ÓRA?

A zene, a légzés, a megfeszítés-elengedés fontos alkotóelemei ennek az edzésformának. A résztvevők azt tapasztalják, hogy a pörgős deep house zene hatására végzett, egyszerű, de mégis kihívást jelentő mozgások (pl. guggolások, kitörések, zökkenések, emelések, csavarások) során teljesen ki tudnak szakadni a monoton hétköznapokból – így a deepWORK™ tréning a jótékony fizikai változások mellett a lelki egyensúly megteremtéséhez is hozzájárul.

KINEK AJÁNLOTT?

Kortól és nemtől függetlenül ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a pörgős, egyszerűen felépített, egész testet folyamatosan igénybe vevő funkcionális tréningeket. Minden gyakorlatot tudunk egyszerűsíteni vagy akár nehezíteni, illetve bármit lehet saját tempóban végezni, ezért mindenfajta edzettségi szinten gyakorolható. Mindeközben zseniális zene segít végiglendülni az órán, amely átsegít a holtpontokon is. Férfiaknak is ajánljuk.

Erősség

Közepes