Alakformáló / Body Shape

MI EZ AZ ÓRA?

Ha szereted az erősítő, kondicionáló, pörgős órákat, akkor itt a helyed.

Izgalmas, változatos gyakorlatokkal segítek formába hozni tested, lelked. A mozgáselemek egyénre szabottan variálhatóak, szóval akár kezdő vagy haladó vagy, megtalálod számításaidat. Az órán saját testsúlyoddal, illetve eszközökkel bolondítva próbálhatod ki, mire is képes a tested. Számomra nagyon fontos, hogy mindamellett, hogy formába hozd magad, megtaláld azt a módszert, ami boldogságot, felüdülést hoz a mindennapokban. Engedd el a stresszt és dobódjunk fel együtt az óráimon.

ÓRATÍPUS

Zsírégető, szálkásító/ erősítő

HOGY ÉPÜL FEL AZ ÓRA?

Bemelegitést követően, nagy odafigyeléssel a helyes végrehajtásra, izgalmas feladatokkal mozgatom át egész testedet.

KINEK AJÁNLOTT?

Az óra kezdőktől egészen a haladókig egyaránt ajánlott.

Alakformáló Jóga

A hétfő reggeli Alakformáló jógaóra egy rövid ráhangolódással kezdődik, majd az óra fókusza, az alakformálás következik, amit nyújtó ászanákkal és relaxációval zárunk.

 

Várunk szeretettel!

Baba mama torna

A MAMÁK ÚGY ÉRZIK, “GYERMEKÜKKEL A KARJUKBAN KEL ÚJ ÉLETRE A TESTÜK”

A kicsiket 2-3 hónapos kortól nagy szeretettel várjuk ezen a foglalkozáson.

Általában addig jönnek, amíg közösségbe nem kerülnek, és anyukájuk vissza nem tér dolgozni.

A közös játék és mozgás erősíti, kiteljesíti a baba-mama kapcsolatot, a harmonikus együttlét javítja a mamák és babák közérzetét.

Az anyukák mondják, hogy az órák testi-lelki feltöltődést adnak számukra, igazi kikapcsolódás a napi rutinból.

Bár a mama tornázik, mégis elmondható, hogy a gyakorlatok a baba fizikumát is fejlesztik, elősegítik a nyirok keringését és idegrendszeri fejlődését is, tehát számukra is jótékonyak hatással bírnak.

Az edzések segítenek a fiatal anya állóképességének növelésében, szülés után ideális alakjának visszanyerésében, hiszen számára izom-és alakformálásról van szó.

A fizikai teherbíró képességek újbóli megszerzése és az intim zóna erősítése fontos a szülés utáni időszakban az egészség és a nőiesség szempontjából is.

A babák számára a csoport elősegíti a szociális alkalmazkodás kifejlődését, a mamák pedig arról számolnak be, hogy a picik nyitottabbak, könnyebben értik meg környezetük ingereit.

A foglalkozások idején oldott, vidám hangulatban, de nagyon keményen történik a torna, amely során step padot, súlyzót, és egyéb eszközöket is használnak a résztvevők.

Bodyart

MI EZ AZ ÓRA

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

BodyMove

A BodyMove mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, melyet kiegészít a gyógytornából vett elemekkel és a gerincet támogató gyakorlatokkal. Az óra egy rövid ráhangolódással kezdődik, ami a gerinc nyújtásával és egy alapos bemelegítéssel folytatódik. Ezt követően a  jóga pózok segítik a test tudatosságának fejlődését. Az óra második felében nyújtó és lazító hatású dinamikus és statikus elemek segítik az elme elcsendesítését, amit az óra végi vezetett relaxáció koronáz meg. A BodyMove edzéssel fejlődik a rugalmasságod, az erőnléted, és sok más testi-mentális funkció, amit a jóga gyakorlása folyamán is tapasztalhatsz, például a jobb alvás, jobb koncentráció, és talán a legfontosabb a nyugodt érzelmi állapot.

Cross teen

MI A CROSS EDZÉS?

A Cross edzés egy változatos, magas intenzitású, funkcionális edzésforma, amely ötvözi a súlyemelés, a saját testsúlyos edzés és a kardió jellegű mozgások legjavát.

 MIÉRT VÁLASZD A CROSS- FITNESST?

  • A legjobb módja a fittség elérésének
  • Hivatásos Crossfit edző által tartott edzések
  • Erő-, hajlékonyság-, robbanékonyság-, gyorsaság-, koordináció-, kondíció fejlesztő, változatos feladatok
  • Minőségi mozgás: a gyakorlatok pontos elsajátítására, korrekciókra épül
  • A csapatszellem motivál, hogy a legjobb teljesítményt hozd ki magadból
  • A mindennapokban is érzékelhető és használható fittséget ad

Cross Training

A Cross Training órák különböző gyakorlatok és edzésmódszerek kombinációját foglalják magukba – például erőnléti, kardió, plyometrikus és ügyességi edzések. Az óra teljes testet átmozgató edzést biztosít, mely több izomcsoportot is használ, ezzel javítva az általános fitnesz és atlétikai teljesítményt.

A Cross Training edzések különböző formában érhetők el, beleértve a köredzést, az intervallum edzést és a nagy intenzitású intervallum-edzést (HIIT). Az edzés során különböző eszközök használatára is sor kerülhet – például szalagok, súlyok, ügyességi létra vagy medicinlabda, ezzel garantálva az edzés változatosságát.

Összességében a Cross Training hatékony módszer lehet azoknak, akik egy sokoldalú, kihívásokkal teli edzésélményt keresnek.

Dance Fitness

A Dance Fitness órákon egyidőben sajátíthatod el a különböző táncstílusokat, és érhetsz el egy feszes izomzatot. Ha szeretsz táncolni és nem szereted a monoton edzésformákat, akkor a tánclépéseken alapuló Dance Fitness Neked való!

Mi vár Rád a Dance Fitness edzésen? Ritmusra végzett könnyen követhető lépések egy teljes testet átmozgató edzésen, mely nemcsak az állóképességet, hanem a mozgáskoordinációt is fejleszti.

Deepwork

MI EZ AZ ÓRA?

A deepWORK™ edzés egyszerű, koreográfiamentes mozgássorokat gyakoroltat, amelyek nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül az egész testet intenzíven megmozgatják. Ez az újfajta csoportos edzés mindenki számára kihívás, a résztvevők a saját határaikat feszegetik, ezáltal óráról órára fejlődhetnek.

HOGY ÉPÜL FEL AZ ÓRA?

A zene, a légzés, a megfeszítés-elengedés fontos alkotóelemei ennek az edzésformának. A résztvevők azt tapasztalják, hogy a pörgős deep house zene hatására végzett, egyszerű, de mégis kihívást jelentő mozgások (pl. guggolások, kitörések, zökkenések, emelések, csavarások) során teljesen ki tudnak szakadni a monoton hétköznapokból – így a deepWORK™ tréning a jótékony fizikai változások mellett a lelki egyensúly megteremtéséhez is hozzájárul.

KINEK AJÁNLOTT?

Kortól és nemtől függetlenül ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a pörgős, egyszerűen felépített, egész testet folyamatosan igénybe vevő funkcionális tréningeket. Minden gyakorlatot tudunk egyszerűsíteni vagy akár nehezíteni, illetve bármit lehet saját tempóban végezni, ezért mindenfajta edzettségi szinten gyakorolható. Mindeközben zseniális zene segít végiglendülni az órán, amely átsegít a holtpontokon is. Férfiaknak is ajánljuk.

Dinamikus Jóga

Az óra Anatómiáját különös figyelemmel tervezzük meg. Megfigyelhető egy felfelé irányuló erődinamika, pulzusszám emelkedéssel együtt, ahol az izmok és az ízületek bemelegítése után, intenzívebb Ászana gyakorlatok következnek. Kiterjedve a minden izomcsoportra és a Core izmokra is. Majd az óra harmadik harmadába, már lassul az erőkifejtést, csillapodik a pulzusszám is, és hangsúlyt fektetünk a fordított testhelyzetekre. A végén illóolajjakkal segítjük a vendékek ellazulását a relaxáció alatt. Az egész órát hangulatos zene kíséri.