Termek

Akvárium Terem

Legújabb termünkben – amelynek végső nevét vendégeink szavazata döntötte el – minőségi eszköztárral, kiváló hangtechnikával, számos, az eddig megszokott színvonalú és hangulatú óratípussal várjuk a csoportos órákat kedvelő vendégeinket. Legyen szó akár alakformáló, erősítő, vagy táncos típusú órákról,vagy akár a spinningről.  Órarendünkben biztosan találsz számodra megfelelő óratípust!

Funkcionális terem

220 nm-en nyitottuk meg a környék legnagyobb Cross termét! Vadonatúj eszközökkel és képesített új edzőkkel várjuk a Cross edzések kedvelőit. Az új, minden igényt kielégítő Cross teremben csoportos és egyéni foglalkozásokat is tartunk, emellett a már jól ismert és bevált funkcionális köredzések, TRX, és egyéb, nagyobb létszámú órákat is itt tartjuk.

Body & Mind Terem

55 nm-es Body&Mind termünkben letisztult formákkal, hangulatos világítással várjuk a body&mind típusú órák (Jóga, Gerinctréning, bodyART, Pilates, stb.) kedvelőit. Ha egy kis kikapcsolódásra, halk zenére és a mozgás örömére vágysz, itt a helyed!

Fitness Terem

Fitness termünkben professzionális Cybex gépekkel és kézi súlyok széles palettájával, míg a funkcionális edzés kedvelőit gazdagon felszerelt Funkcionális sarokkal várjuk. Cardio részlegünkön kedvedre választhatsz a futó-, evező, ARC Trainer-, bicikli-, és lépcsőzőgépeink közül. Az F&M fitness and more-ban található különleges Itensic eszközöket Magyarországon csak nálunk találod meg, s egyedülálló módon edzheted vele a hasi- és […]

Gőzkabin

A gőzfürdőt 35-40 °C hőmérsékletű, magas vízgőztartalmú gőzkamrákban végzik. Hatására a bőr pórusai kitágulnak, tisztulnak, fokozódik a faggyúmirigyek elválasztása, élénkebbé válik a vérkeringés, az izmok ellazulnak, a légutak nyálkahártyájának hurutja is oldódik.

WELLNESSÜNKBEN 1 DB 6 FŐS GŐZKABIN TALÁTLHATÓ.

Infrakabin

Az infrakabin esetében az elektromos vagy fa kályha helyett infrasugarakkal melegítik fel a helyiséget. Az infrasugarak a láthatatlan fény tartományhoz tartoznak, 2-25 mikrométeres hullámhosszon. Mélyen behatolnak a szervezetbe és belülről-kifelé felmelegítik azt. Az erek kitágulnak, folyamatossá téve a vérkeringést, felgyorsul az anyagcsere, növekszik a szervezet ellenálló képessége. A felesleges és káros anyagok a verítékkel együtt távoznak a sejtaktiválás és vérkeringés által előidézett anyagcsere-folyamat közben.

WELLNESS RÉSZLEGÜNKBEN 2 DB 2-2 FŐS INFRAKABIN TALÁLHATÓ.

Finn szauna

„Kismértékben orvosság, nagymértékben gyógyszer” – mondják a szaunázásról fent, északon.

A szauna a finn vidéki házakban, nyaralókban általában nyírfafűtéses, a városi lakásokban, fürdőkben általában elektromos üzemű. A városi lakásokban általában fa lambériával kialakított kis helyiség a fürdőszobában.

A nyaraló, avagy „mökki” tartozéka a szauna, általában egy tó partján helyezkedik el, és egy külön kis faházból áll. A szaunázás után többnyire a tó vizét használják lehűlésre, télen ehhez lék vágása szükséges. Lehet ugyanakkor csak a havat is használni, avagy kint állni a -20-30°C-os hidegben. Szauna után a hideg víz vagy levegő pár percig egyáltalán nem hideg, hanem kellemes.

WELLNESS RÉSZLEGÜNKBEN 4 ÉS 8 FŐS FINN SZAUNÁK TALÁLHATÓAK.

Vitaminbár

Egy igazán kemény edzéshez sok energiára van szükség. Vitaminbárunkban feltöltheted szervezeted a kiadós sportoláshoz, de lazíthatsz is velünk egy kávé mellett. Sőt, edzés után érdemes elfogyasztanod nálunk a fehérjeturmixodat, hiszen széles kínálattal várunk. Csokis vagy kókuszos fehérjére vágysz? Tejfehérje érzékeny vagy? Vegán és/vagy paleo diétát követsz? Mi erre is felkészültünk, és sok-sok terméket kínálunk, ami […]

Játszóház

Házirend A játszóház érvényes bérlettel ill. játszóház kártyával rendelkezők számára vehető igénybe ingyenesen. A Játszóházban a szülőnek névvel, telefonszámmal, aláírással, a létesítményben igénybe vett szolgáltatással, ill. a gyermek ott tartózkodása időtartamának megjelölésével kell regisztrálni. Nyitvatartás: Hétfőtől- Péntekig 8.30- 19.30. Megkérjük a kedves szülőket, hogy a kiírt nyitvatartásunkat pontosan betartani szíveskedjenek. A szülők csak a beszoktatás […]

Várunk szeretettel!