Rólunk

Az F&M (fitness and more) az ország egyik legmodernebb, 2700 nm-en elterülő fitness komplexuma, mely  Budán, a MoM Sport területén található.

Professzionális Cybex gépparkunk és gondos szakmaisággal összeállított csoportos óráink mellett vendégeink csúcsminőségű hangtechnikával felszerelt, légkondicionált termeinkben több, mint 20 féle különböző típusú csoportos órán vehetnek részt (pl. Spinning, Hot Iron, DeepWork, TRX, Funkciónális köredzés, BodyART, Alakformáló, Dance stb). Edzés után pedig a hangulatos wellness pihenőből nyíló finnszaunán túl, gőz-, illetve infrakabinjainkban relaxálhatnak.

220 nm-en nyitottuk meg a környék legnagyobb Cross termét! Vadonatúj eszközökkel és képesített új edzőkkel várjuk a Cross edzések kedvelőit. Az új, minden igényt kielégítő Cross teremben csoportos és egyéni foglalkozásokat is tartunk, emellett a már jól ismert és bevált funkcionális köredzések, TRX, és egyéb, nagyobb létszámú órákat is itt tartjuk!

Amellett, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legélvezetesebb edzésformát, legyen annak célja fogyás, erősödés, vagy éppen álloképesség javítás, termünk egyedisége egyedülálló koncepciónkban rejlik. Orvosszakmai partnerünk a 2003 óta működő Fájdalom Ambulancia, melynek fő szakterülete a mozgásszervi sérülések kezelése, rehabilitációja.

Elkötelezett célunk, hogy vendégeink számára olyan hosszútávú edzésterveket dolgozzunk ki, amely preventív, a személyes fizikai adottságokat figyelembe veszi, tudatosságon alapul, segítve a fejlődést, és az elvárt optimális eredmény elérését. Kimagasló színvonalú mozgáselemző és biomechanikai laborunkban megtalálható berendezéseinken végzett járás-,egyensúly-,maximális erő-, térdízületi mozgás vizsgálattal, vagy akár a 3D ultrahang alapú gerincfelméréssel fényt derítünk a szervezet rejtett tartalékaira, még fejleszthető képességeire, de ugyanúgy arra is, ha túlterhelt, vagy sérülésveszélyes állapotban van.

Szolgáltatási palettánk kialakításnál nagy gondot fordítottunk arra, hogy mindenki megtalálja a kedvére való mozgásformát, illetve, hogy mindenki kényelemben és nyugalomban élvezze a nálunk töltött időt. A kisgyermekkel érkező vendégeinknek a hét minden napján szakképzett felügyelettel ellátott gyermekmegőrzőt biztosítunk.

Az F&M fitness and more-ban nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vendégeinket maximálisan támogassuk és segítsük kitűzött céljaik elérésében, miközben professzionális egészségügyi hátteret biztosítunk számukra.

Jelmondatunk: do it right! És ehhez az F&M fitness and more minden segítséget megad!

Várunk mindenkit szeretettel!