Stability workout

MI EZ AZ ÓRA?

A Stability Workout egy igazi újdonság, amiben az alakformálás ötvöződik olyan elemekkel, melyek erősítik törzs izmainkat, izületeinket, stabilitásunkat. Mindez egy nagyon élvezetes, igazi kihívást jelentő eszközöket, és gyakorlatokat tartalmazó óra keretében. Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kihívást, és le is győzheti azt.

Bosu Balance Trainer, Stability Board (instabil deszka), Bosu Ballast Ball (speciális fitball labda), vízzel és homokkal töltött változó ellenállások és saját testünk tesz róla, hogy egészséges és fitt alakunk legyen. Ahogy egy kedves vendégünk mondta: “Ez az óra függővé tesz!”

ÓRATÍPUS

Megfelelő törzs és izületi stabilitás elérése, ami a mindennapi élet és hobby, illetve élsport alapja is.

Izgalmas, élvezetes óratípus, amit a jó hangulat mellett a kihívást jelentő gyakorlatok teremtenek meg.

HOGY ÉPÜL FEL AZ ÓRA?

4 fő szegmensre épül:

– Erősítés súlyokkal, funkcionális eszközökkel.

– Saját testsúlyos gyakorlatok (tanuljunk meg szépen, koordináltan, esztétikusan mozogni) fejlesszük egyensúlyunkat instabil környezetben ezáltal erősítve a törzset és izületeinket.

– Dinamikus ellenállást biztosító eszközök használata – amikkel életszerűbb mozgásmintákat valósíthatunk meg konditermi környezetben (homokkal, vízzel töltött eszközökkel).

– Mindezek együtt megteremtik azt a testi komplexitást, amit úgy gondolok mindenkinek érdemes célul kitűznie ha vizuális élményen túl a szép mozgás, sérülésmentesebb sportolás, és a gyorsabb mozgástanulás is fontos.

KINEK AJÁNLOTT?

Sportolóknak a jobb eredmény, és sérülésmentesebb felkészülés érdekében.

Egyensúlyt igénylő sportágakat űzőknek: wakeboard, snowboard, sí, surf, deszkás sportok, labdajátékok stb. ( egyensúly minden sporthoz kell

Mindazoknak akik egészségorientáltan szeretnének edzeni és akik meg szeretnék előzni az oly sokakat érintő mozgásrendszeri problémákat.

Minden gyakorlatnak vannak könnyített, és nehezített végrehajtási módjai, így csoportos óra keretében megmutatom a lehetőségeket, így mindenki el tud jutni a saját határáig, és azon edzve fejlesztheti képességeit.

Erősség

Közepes