Funkcionális Edzés

MI EZ AZ ÓRA?

Ezeken az edzéseken az izmokat és ízületeket nem izoláltan, hanem egységként dolgoztatjuk meg a test számára természetes módon. Így fejlesztjük az erőd és a kondíciód, növekedni fog az állóképességed és ügyesebb is leszel, mindezt úgy, hogy közben tónusosabb izmokra teszel szert.

Óráimon a legősibb, saját testsúlyos mozgásokhoz is visszanyúlunk, ezek által pedig javítjuk a mozgásod minőségét és visszanyerjük tested funkcionalitását, így a mindennapi életben is egészségesebben fogsz mozogni.

Számomra a leglényegesebb, hogy láss kihívást az edzésekben: küzdj meg önmagaddal és akkor is mutasd meg, hogy van benned még egy ismétlés, amikor minden más ellened dolgozik és megállásra csábít!

ÓRATÍPUS

Kondicionáló, erősítő

HOGY ÉPÜL FEL AZ ÓRA?

Minden óra egy általános bemelegítéssel kezdődik, amit egy, az edzésnek megfelelő specifikusabb bemelegítés vagy gyakorlatsor követ.

Ezután egy alacsonyabb intenzitású erősítés kerül terítékre, majd jöhet a jól megérdemelt kondícionálás.

Az óra végén hengerezés és nyújtás van a megfelelő regenerációért.

KINEK AJÁNLOTT?

Kortól és edzettségi szinttől függetlenül mindenkinek ajánlom, aki nem érzi magát otthon a hagyományos súlyzós edzések világában, szeretne valami kiegészítő mozgást végezni választott sportja mellé vagy csak szeretne egy jót pörögni egy szuper csapattal.

Erősség

Kezdő

Közepes