Pound Fitness

Mi az a Pound Fitness óra?

A Pound Fitness egy olyan cardio edzésforma, melyet a dobolás inspirált, de egy teljes testet átmozgató edzés lett belőle, hiszen különböző erősítő elemekkel van tele, melyek többek között a jóga, és pilates gyakorlatokra építenek.

Az edzésen az úgynevezett Ripstix-szel dolgozunk, melyek súlyozott dobverők. Ezek varázsolják a dobolást edzéssé.

Kevés olyan edzésforma van, ahol úgy égethetsz el rengeteg kalóriát, hogy közben nem is igazán érzed a fáradtságot, mert annyira magával ragad a zene, és ez a mozgásforma. A tánchoz hasonlítható az érzés, azonban itt nem kell félni, hogy nem tudod követni a koreográfiát, hiszen igazán egyszerűek, 1-2 alkalom után már tudni fogod őket.

Az egyes gyakorlatoknak általában 3 nehézségi szintje van, így mindenki a saját edzettségi szintjén tudja végrehajtani ugyanazt a koreográfiát. Ezért itt tényleg igaz, hogy kezdők, és haladók is egyaránt részt vehetnek az órán.

Ezen az órán garantáltan ki tudsz zökkenni a mindennapokból. A zene hangosan fog szólni, érezni fogod az erejét, eggyé fogsz válni vele. A nap folyamán felgyülemlett feszültségtől garantáltan meg fogsz szabadulni az óra végére. Olyan közösségben lehetsz, akik hasnonló céllal lesznek ott, mint Te.

Erősség

Kezdő