Játszóház

A játszóház érvényes bérlettel ill. játszóház kártyával rendelkezők számára vehető igénybe ingyenesen. A Játszóházban a szülőnek névvel, telefonszámmal, aláírással, a létesítményben igénybe vett szolgáltatással, ill. a gyermek ott tartózkodása időtartamának megjelölésével kell regisztrálni.

Nyitvatartás: Hétfőtől- Péntekig 8.30- 18.30. Szombaton 8.30- 12.30. Megkérjük a kedves szülőket, hogy a kiírt nyitvatartásunkat pontosan betartani szíveskedjenek.

A szülők csak a beszoktatás ideje alatt tartózkodhatnak a Játszóházban.

A Játszóházba cipőben belépni tilos!

A gyermekeket 6 hónapos kortól – 10 éves korig fogadjuk.

A Játszóházba kizárólag fertőző betegségben nem szenvedő, és közösségben elhelyezhető, egészséges gyermek adható be. Amennyiben a gyermekfelügyelő megítélése szerint a gyermek egészségi állapotában bármelyik feltétel nem teljesül, jogosult a gyermek befogadását megtagadni.

A Játszóház területén étel és ital fogyasztása a gyermekfelügyelő beleegyezésével történik.

Az összes játék rendeltetésének megfelelően használandó. A Játszóház területéről semmilyen játék nem vihető ki.

Ha a gyermek életkoránál fogva nem szobatiszta, ez esetben a gyermek megfelelő mennyiségű pelenkával, popsitörlővel adható be a megőrzőbe. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy előre elkészített tisztasági csomagot tároljunk a gyermek részére.

A Játszóházban szakképzett személy felügyeli a gyermekeket, ennek ellenére csak szülői beleegyezéssel és felelősséggel szabad a gyermeket a megőrzőben hagyni.

A Játszóházban elhelyezett gyermekeket kizárólag az a személy viheti el, akivel együtt beregisztrál a megőrzői nyilatkozatban.

További információt szabályainkról a recepciós pultnál ill. a gyermekfelügyelőnél kérhetnek.