COVID-19 kommunikáció, fontos információk!

Kedves Vendégünk!

COVID-19 kommunikáció, fontos információk!
2020.03.11. – 21:00

Az egészségügyi vészhelyzet kihirdetése az F&M fitness and more és a Fájdalom Ambulancia  nyitvatartását nem érinti, azonban fokozottabb odafigyelést és felelősségteljes magatartást kíván meg mindannyiunktól! Kidolgoztunk egy működési protokollt a jelen helyzetre való tekintettel, melynek iránymutatása szerint cselekszünk cégcsoport szinten.

Eddig is mindent megtettünk annak érdekében, hogy az orvosi központjaink, konditermünk, közösségi tereink tiszták, higiénikusak és fertőtlenítettek legyenek, a mostani helyzetben  természetesen még körültekintőbben járunk el: takarítás és fertőtlenítés az eddig megszokottnál is gyakrabban történik.

Szeretnénk ezúttal is felhívni a figyelmet a teremben megszokott fertőtlenítési etikettre:

  • Kérjük az edzés előtt és az edzés után alaposan moss kezet, ha pedig szükséges, akkor a vitaminbárnál kihelyezett kézfertőtlenítőt is használd.
  • A cardio gépeket minden használat után töröld át az erre a célra kihelyezett gym vipes kendővel
  • A teremben a törölköző használata KÖTELEZŐ! Kérjük, hogy a földszinten található kondigépeket csak és kizárólag törölközővel használd. Ha elfelejtettél magaddal hozni semmi baj, a recepción és a vitaminbárban is tudunk neked tiszta törölközőt biztosítani!
  • Kérjük, ha a hivatalos országos iránymutatás alapján fokozottan fertőzött területen jártál, vagy fertőzésveszély gyanúja alatt állsz, úgy, ahogy munkahelyedet/iskoládat, az edzőtermet se látogasd 14 napig. Kollégáink is ezt az iránymutatást követik!

Kérjük, hogy mielőtt eljössz hozzánk, tedd fel magadnak a következő 3 kérdést és amennyiben a kérdések bármelyikére IGEN a válasz, halaszd el látogatásodat és erről értesítsd kollégáinkat amennyiben időpontra érkeztél volna.

1. Észlelsz-e magadon influenza-szerű tüneteket, mint pl. láz, torokfájás, fejfájás, nátha, köhögés?
2. Van-e tudomásod arról, hogy az elmúlt 14 napban érintkezésbe kerültél olyan személyekkel, akik valószínűsíthetően vagy bizonyítottan megfertőződtek a COVID-19 nevű koronavírussal?
3. Jártál-e a következő országok / régiók valamelyikében az elmúlt 14 napban: Olaszország, Kína, Irán, Taiwan, Hongkong, Szingapúr, Dél-Korea, Japán, Thaiföld?

Köszönjük szépen együttműködéseteket, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!