Szalai Flóra

VÉGZETTSÉGEK:

  • Pszichológia, University of South Wales

  • Turn’d up Fitnesz Instruktor

Magamról

Rengeteg nő küszködik önbizalomhiánnyal, és sokan nem tudnak elég időt önmagunkra fordítani, amikor a boldogság elengedhetetlen hozzavalója a mozgás. A Turn’d up Fitnesz lehetőséget adott, hogy jól érezzem magam a bőrömben, fitt legyek és megtanultam, hogy nem bűn időt fordítani önmagunkra.

Hogyha van kedved akár 500-800 kalóriát elégetni egy óra alatt, ragyogni, növelni az önbizalmad és a boldogságod, szeretettel várlak az óráimon, kezdőt, haladót egyaránt.

Turn’d up fitness:

Most kezded az edzést, vagy ha már haladó vagy? Ez a mozgás egyaránt örömet fog okozni. A Turn’d up egy olyan kardio edzés, ami táncos mozdulatokkal éri el, hogy akár 500-800 kalóriát is elégess egy órában, kombinálva a hip-hopot, RnB-t és dancehallt. Tudom… a „tánc” ijesztően hangzik, de amint kipróbálod, rájössz, nem volt mitől tartanod. Ha szeretnél azzá a nővé válni, aki büszkén néz a tükörbe, szereti önmagát, a testét, és mások megirigylik az önbizalmát (és a fenekét), akkor engedd ki a hajad, tedd fel a kedvenc sportszerkód, és gyere!
Amik rád várnak: jó zene, jó hangulat, jó sok izzadság.

NYELVTUDÁS:

angol, magyar