Mayer Gábor

SZEMÉLYI EDZŐ

STABILITY WORKOUT

CORE TRAINING

TEL.: +36302262350

VÉGZETTSÉGEK:

  • Személyi edző (Fitness Akadémia)
  • Cross training instruktor (Fitness Akadémia)
  • Boot Camp trainer (R-med)
  • Testépítés-fitness sportoktató (Fitness Akadémia)
  • Rekreációszervező – Egészségfejlesztő Bsc, TF

MAGAMRÓL:

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy azt csinálhatom, amit imádok. A sport végig kísérte az életemet eddig is, és 13 év versenyszerű sportolás után úgy döntöttem, hogy átadom azt a tudást, amit sikerült felhalmoznom képességeink fejlesztéséről, az emberi szervezetről.

Nagyon érdekes, hogy a mozgás, sport kihatással van az egész életünkre. Miért? Szakleírás helyett leegyszerűsítem: azért mert foglalkozol Magaddal. „Ép testben, ép lélek… „ Rendszeres mozgás mellett megtapasztalhatod, mennyire igaz ez a mondás. Sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lesz az életviteled, megnő az önbizalmad, magabiztosabb leszel a mindennapokban.

Egyéb tudás mellett, és preventív szemléletemmel együtt, az erő állóképességének fejlesztése áll hozzám a legközelebb. Funkcionális edzés módszerrel, a legváltozatosabb és legszórakoztatóbb úton fejlődhetünk, formálódhatunk (változtathatjuk meg testzsírszázalékunkat 🙂 ). Emellett egy nagyszerű kihívás Neked. El sem hinnéd mire vagy képes. Tapasztalataim szerint, többre, mint gondolnád.

Szeretettel várlak!

EGY VENDÉG AJÁNLÁSA:

“Gábort azonnali szimpátia alapján választottam, és a lehető legjobb döntést hoztam. Annak, aki komoly munkát és mégis figyelmes edzőt szeretne, csak őt javaslom. 5/5 pont :)” – Benkő Orsolya