László Vera

SZEMÉLYI EDZŐ

TEL.: +36 20 245 1222

VÉGZETTSÉGEK:

  • Testnevelés-egészségtan tanár, University of Jyväskylä, Finnország
  • Személyi edző, Fitness Academy of Finland
  • Somatic Pilates instruktor, Somatic Studio Helsinki
  • Terem edző, Fitness Academy of Finland
  • Kettlebell instruktor, Trainer4You Helsinki

MAGAMRÓL:

Üdvözöllek!

László Vera vagyok, harmincas éveit taposó személyi edző.

Az elmúlt 15 evet Finnországban töltöttem, ahol egyetemi tanulmányaim után az egészséges életmód népszerűsítése vette át a főszerepet az életemben. Edzés módszereimet jelentősen meghatározzák az Észak-Európában eltöltött évek.

Nem árulok zsákbamacskát, vendégemből nem élsportolókat vagy fitness versenyzőket nevelek, az ezirányú célok eléréséhez kiváló, erre szakosodott kollegákat tudok ajánlani. Munkam során inkább a “Jack of all trades, master of none” elvet követem, vagyis nem kell egyvalamiből kiválónak lenni, inkább a sokoldalú, változatos fejlesztésben hiszek. Az általam vezetett edzések fő motívuma, hogy bátran használjuk a testünket arra, amire az teremtve lett. Mivel a mai, modern ember rengeteget ül, igy különös hangsúlyt fektetek a gerinc, illetve a törzs tartóizmainak megerősítésére, valamint a prevencióra. Pilates oktatóként pedig minden egyes edzésbe belecsempészek titokban egy-egy melyizom erősítő gyakorlatot, amely mind nekünk, hölgyeknek, mind az uraknak rendkívül hasznos.

Ha tehát egy egészségesen funkcionáló, arányos test a célod és jó hangulatban, minden egyes edzés alkalmával szeretnél tanulni magadról valami újat, en vagyok a “Te embered”. Keress bátran, várlak sok szeretettel!

NYELVTUDÁS:

magyar, finn, angol