Gyepesi Áron

SZEMÉLYI EDZŐ

TEL.: +36304879614

VÉGZETTSÉGEK:

  • StrongFirst Girya (SFG) level 1 – kettlebell oktató
  • StrongFirst Girya (SFG) level 2
  • TRX oktató, R-med
  • Primal move instruktor
  • FMS szakértő,  FMS Functional Movement
  • Krav maga civil instruktor

MAGAMRÓL:

„Vagy kifogásaid, vagy eredményeid vannak. A kettőt együtt nem lehet.”

A sport végigkíséri az életem: kisgyermekként síeltem, majd évekig atletizáltam. Ezt követően küzdősportokkal kezdtem foglalkozni, melyek révén eljutottam a funkcionális tréninghez. Edzőként a célom az, hogy Nektek, a vendégeimnek segítsek megtalálni a mozgás örömét, átélni a fejlődés érzését és nem utolsó sorban segítség lenni céljaid elérésében – legyen az fogyás, erősödés vagy a fájdalommentes és szórakoztató mozgás.

Óráimon változatos, teljes testet megmozgató – funkcionális – gyakorlatsorokkal várlak titeket. A saját testsúllyal végzett gyakorlatok mellett minden rendelkezésre álló eszközt felhasználunk a TRX-től a gumikötélen át a fitball-ig a pörgős köredzéseken. Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy ez az edzéstípus kiemelkedően hatékony az aerob és anaerob állóképesség fejlesztésében és verhetetlen a zsírégetésben is. De tudod mit? Ne higgy a vizsgálatoknak, inkább gyere el és próbáld ki személyesen is az edzést!

NYELVTUDÁS:

angol

CSOPORTOS ÓRÁK:

Nagyterem: Funkcionális köredzés

EGY VENDÉG AJÁNLÁSA:

„Az ötvenedik “hindu” fekvőtámasz után két dologra nem gondoltam: arra, hogy van még hátra harminc; és arra, hogy Áron edzései már rövid távon függőséget okoznak. Minden edzésen átlépem a határaimat és nem zavar az sem, hogy Scootert vagy Metallica-t hallgatunk a csoportos órákon! :)” (Szatmári Barbi)