Gaál Attila

SZEMÉLYI EDZŐ

STABILITY WORKOUT

TEL.: +36202425579

VÉGZETTSÉGEK:

  • CEO – Stability Workout® fitnesz irányzat
  • Mo.-i vezetőedző és oktató: TRX® és Ultimateinstability®
  • MSc Rekreáció, Edző – Bp, Testnevelési Egyetem & University of Limerick (Erasmus)
  • További végzettségek: úszó edző, önvédelmi oktató, vizimentő, további hazai & külföldi képzések
  • Erőnléti edző: Magyar Windsurf Szövetség

Miért eddz velem?

Kíváncsi természetemből adódóan a legtöbb fitnesz eszközt és termi mozgásformát jól ismerem. A termen kívül is sokoldalúan mozgok, sok sportágat űzők. Így meglátva és tapasztalva a tényleges kapcsolódást a fitnesz valamint a mindennapi és sportélet adta kihívások között valóban azokra tudom vendégeimet, sportolóimat felkészíteni: sokoldalú és élvezetes feladatokkal segítek a célok elérésében.

Legyen a cél teljesítményfokozás, jobb fizikum, koordináltabb, ügyesebb mozgás.

Vagy a mozgás örömének visszaszerzése, mozgásszervi problémák megszüntetése ( derékpanaszok, térd fájdalmak mozgáson keresztüli ‘orvoslása’) legjobb tudásom szerint fogok segíteni.

Látni fogod, hogy koncepcióm különbözik a ‘mainstream’ edzőitől. Törekszem rá, hogy hiteles forrásból, nemzetközileg elismert szakértőktől tanuljak és olvassak.

Nyitott szemléletű, vidám, pozitív személyiségű emberekkel örömmel foglalkozom!

Ajánlás Dr. Rácz Leventétől (a Testnevelési Egyetem biomechanikai tanszékének vezetője, Olimpikonok, világbajnokok erőnléti edzője):

“Attilával együtt dolgozva és látva edzői munkáját többször mondtam neki, hogy ő lenne az a magyar edző, akinek az edzésén örömmel részt vennék. Kreatív ötleteit megfelelő szakmai háttértudás támogatja.”

NYELVTUDÁS:

Magyar, angol, spanyol, német