Slim training

MI EZ AZ ÓRA?

Zsírégető hatású óra, melynek során intenzív erősítő gyakorlatokat végzünk. Az óra során a teljes testet megdolgoztatjuk, változatos eszközhasználat (step pad, kézi súlyzó, haskerék, hotiron rúd, stb.)mellett. Ajánlott fogyni vágyóknak, illetve azoknak, akik kondiciójukon szeretnének javítani. Bárki számára elvégezhető, nem koreografált gyakorlatok. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a helyes kivitelezésre, hiszen a fejlődés csakis megfelelő alapismeretek birtokában lehetséges. Cél a feszes izomzat és jó közérzet elérése. Mindezt Hangulatos lendületes zenére tesszük. Számomra a legfontosabb, hogy a vendég elégedetten távozzon az óráról.

Mottóm: Ép testben ép lélek.

ÓRATÍPUS:

Szálkásító, zsírégető

HOGY ÉPÜL FEL

Alapos bemelegítést követően változatos eszközhasználattal a teljes test átmozgatásra kerül, különösképpen a kritikus testtájak (farizom, comb, hát, has)majd a végét egy alapos nyújtással zárjuk.

KINEK AJÁNLOTT?

PÉLDA: Ez az óratípus kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlható, mivel minden gyakorlat nehezíthető vagy könnyíthető egyéni edzettségnek megfelelően. Az óra alapelve a folyamatos hibajavítás, hogy a sérülések kockázatát minimálisra csökkentsük.

Terem

AKVÁRIUM TEREM

ERŐSSÉG

KÖZÉPHALADÓ