Cross training Funkcionális köredzés

220 nm-en nyitottuk meg a környék legnagyobb Cross termét! Vadonatúj eszközökkel és képesített új edzőkkel várjuk a Cross edzések kedvelőit. Az új, minden igényt kielégítő Cross teremben csoportos és egyéni foglalkozásokat is tartunk, emellett a már jól ismert és bevált funkcionális köredzések, TRX, és egyéb, nagyobb létszámú órákat is itt tartjuk!

A cross edzésmódszer alapja, hogy több rendszer elemeit ötvözi és integrálja magában, ezáltal egy olyan funkcionális rendszert hoz létre, mely a leginkább alkalmas a testforma és a kondicionális képességek harmonikus fejlesztésére. 

Az edzéseken saját testsúllyal, szabad súlyokkal, kardió módszerekkel és kis eszközökkel is dolgozunk, de nemegyszer speciális páros gyakorlatok, kettlebell és TRX alapgyakorlatok, vagy éppen csoportos gyakorlatok is bekerülhetnek a programba. Az edzések folyamatosan bővülnek, újabb és nehezebb gyakorlatok kerülnek elő, ahogy a résztvevők egyre jobban elsajátítják az alapokat, egyre tapasztaltabbak és terhelhetőbbek lesznek. 

A foglalkozáson különböző blokkok követik egymást: bemelegítés, intenzitásfokozás, gyakorlatsorok és/vagy köredzés állomások, légzőgyakorlatok és nyújtás. 

Komoly hangsúlyt fektetünk a megfelelő –de nem túlzott- pihenőidőkre, valamint a bemelegítésre és a nyújtásokra, fontosnak tartjuk, hogy hosszútávú és preventív edzésmunkát végezzünk. 

Fontos cél, hogy a tréning hatékony legyen, hogy szórakoztatóvá is váljon, jó hangulatban, jó közösségben teljen. 

A Cross training egy jól felépített edzés, melynek célja a test fizikai elfáradása (és ezáltal mind az erőnlét, mind a külalak fejlesztése). Mentálisan is igazi felüdülést okoz azoknak, akik szeretik a kihívásokat,hiszen önmagunk legyőzése, képzelt határaink átlépése mindig sikerélményhez vezet.

Terem

CROSS TEREM

ERŐSSÉG

KEZDŐ | KÖZEPES | ERŐS SZINT