HATÉVESEK LETTÜNK

HATÉVESEK LETTÜNK

2019. Sze. 3.

Bármely havi bérlet vásárlása esetén 6 szerencsés vendégünknek megduplázzuk a bérletét, amennyiben részt szeretne venni a játékban. 

  1. szülinapi nyereményjáték nyereményjáték

Játékszabályzata és Adatvédelmi szabályzata

 

 

Játékszabályzat

 

  1. A játék és a szervező

 

Jelen szabályzat a Fitness and More (Üzemeltető: Fájdalom-ambulancia Kft.; székhely: 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.; cjsz: 01-09-729362; adószám: 13322946-2-43; a továbbiakban: “Szervező”) 2019. szeptember havi nyereményjátékára vonatkozik, (a továbbiakban: Játék), az alábbi feltételekkel.

 

 

  1. Kik vehetnek részt a játékban?

 

A Játékban részt vehet minden 18 éven felüli, cselekvőképes természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos) és a jelen Játékszabályzatban meghatározottakat teljesíti.

A Játékban a Szervező és a játék lebonyolításáért felelős cégek, személyek és megbízottjaik (továbbiakban: Megbízott) dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

 

Játékos polgári és büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti, hogy az általa megadott adatok a saját személyes adatai.

 

 

  1. A játék menete

 

A sorsolásokon az a Játékos vehet részt, aki a Játék időtartama alatt az alábbi, Játékban résztvevő bérlettípusok egyikét megvásárolja a Fitness and More edzőterembe, a bérlet megvásárlásakor a kasszánál jelzi, hogy részt kíván venni a Játékban és írásban is elfogadja jelen Játékszabályzatot és Adatkezelési tájékoztatót, valamint megadja az e-mail címét, amelyen Szervező felveheti vele a kapcsolatot a Játékos nyertessége esetén.

 

A Játékban részt vevő bérlettípusok:

– HAVI REGGELI FITNESS VAGY CSOPORTOS BÉRLETEK

– HAVI REGGELI KOMBINÁLT BÉRLETEK

– HAVI NAPKÖZBENI FITNESS VAGY CSOPORTOS BÉRLETEK

– HAVI NAPKÖZBENI KOMBINÁLT BÉRLETEK

– HAVI EGÉSZ NAPOS FITNESS VAGY CSOPORTOS BÉRLETEK

– HAVI EGÉSZ NAPOS KOMBINÁLT BÉRLETEK

 

Minden Játékos kizárólag egy bérlettel vehet részt a Játékban, ha egy Játékos több bérletet vásárol az adott hónapban és mindegyik bérlet megvásárlásakor nyilatkozik arról, hogy részt kíván venni a sorsoláson, úgy a Játékos kizárólag az első bérlet megvásárlásával vesz részt a Játékban.

 

  1. A játék időtartama

 

A Játék időtartama:                        2019. szeptember 1.-től 2019. szeptember 30.-ig

(A Fitness and More nyitvatartási ideje alatt.)

Sorsolás időpontja:                          2019.október. 2

Eredményhirdetés:                          2019.október. 2

 

  1. Nyeremények, nyertesek

 

A Játék során 6 db nyertes Játékos kerül kisorsolásra, akik nyereménye, hogy az általuk vásárolt bérlet időtartama duplázásra kerül: vagyis a sorsolást követően az eredetileg meghatározott időtartamon felül még egyszer ugyanolyan hosszú időtartamra kap, ugyanolyan szolgáltatások igénybevételére feljogosító, 1 db bérletet (a továbbiakban, mint “Új Bérlet”).

 

Az Új Bérlet érvényességi időtartama a megvásárolt bérlet lejárati időtartamát követően (amennyiben a sorsolást megelőzően lejárt a megvásárolt bérlet, úgy az átvétel napjától) kezdődik.

A nyertes Játékos köteles nyereményét legkésőbb … napjáig átvenni!

 

A sorsolás elektronikusan, a Szervező által kerül lebonyolításra.

 

A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

 

A nyertesek neveit a Szervező Facebook és Instagram oldalán közzéteszi legkésőbb az eredményhirdetésre megjelölt időpontot követő 12 órán belül.

 

Pótnyertesek kisorsolásának jogát fenntartja magának a Szervező.

 

Minden Játékos kizárólag egy nyereményre jogosult.

 

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

  • ha a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 18. életévét,
  • ha az értesítésre 5 napon belül nem válaszol,
  • ha bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot,
  • ha a Játékos kapcsán felmerült a gyanú, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja,
  • jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti,
  • szükséges adatait nem adja meg,
  • nyereményét nem veszi át határidőben.

 

  1. Nyertesek értesítése, nyeremények átvétele

 

A nyertesekkel emailen keresztül veszi fel Szervező a kapcsolatot és egyezteti vele a nyeremény átvételének időpontját.

Amennyiben a nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezi a nyertest személyazonosságának igazolására, a nyeremény átvételekor.

Amennyiben a nyertes nem az értesítésnek megfelelően jár el, vagy nem működik együtt Szervezővel a Nyeremény átvételével kapcsolatban, úgy a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

 

  1. A Szervező felelőssége

 

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából (különösen a hibás e-mail címek tekintetében), a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy részvételéből, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

 

Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli.

 

  1. Játékos kizárása

 

A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, annak érdekében, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, amellyel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt.

Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

 

  1. Felelősség kizárás

 

9.1. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétellel és a Játékkal összefüggésben, továbbá a Játék vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve az azt tartalmazó belső rendszer technikai okokból nem érhető el, megsemmisül. Az edzőtermet mindenki kizárólag saját felelősségére, a mindenkori Házirend rendelkezéseit betartva használhatja!

 

9.2. Szervező kizár minden felelősséget olyan tőle független, előre nem látható események (vis major) vagy harmadik személyek tevékenysége miatt, amely számára nem felróható módon következtek be, ideértve azt az esetet is, a nyeremény átadása a Szervezőnek nem felróható okból meghiúsul, vagy a Játék idő előtti befejezésére kerülne sor.

 

9.3. A Szervező kijelenti, hogy a Játék kizárólagos szervezője, így a Facebook és/vagy Instagram nem vesz részt a Játék szervezésében, lebonyolításában nem támogatja azt, továbbá kijelenti, hogy a Játékos a bérlet vásárlásakor a nyereményjátékon való részvétel keretében folytatott adatszolgáltatás kapcsán a Facebook Inc. személyes adatokat nem kezel.

 

  1. Vegyes rendelkezések

 

10.1 A nyereményjátékról információk és jelen részletes játékszabályzat megtalálható a Fitness and More weboldalán (elérhető: www.fandm.hu), valamint a Fitness and More (Mom sport épülete /1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.)

recepcióján.

 

10.2. Azáltal, hogy a Játékos a részvétel során megadja a nevét és email címét a Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a megadott adatait a Szervező jelen verseny lebonyolítása során felhasználja. Játékos kifejezetten hozzájárul, hogy nyertessége esetén Szervező a nevét nyilvánosságra hozza a Fitness and More Facebook, valamint Instagram oldalán.

 

10.3. A játékosok a játékra történő jelentkezéssel a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják. A játékkal kapcsolatban a jogi út kizárva.

 

10.4. A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a Játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

 

10.5. Ezt a nyereményjátékot a Facebook/az Instagram semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. / This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook/Instagram.

 

  1. Adatkezelési Tájékoztatás

 

  1. Az adatkezelő

Az adatkezelő, aki az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja.

 

A Játékosok adatait kezeli: Fájdalom-ambulancia Kft. (a jelen tájékoztatóban adatkezelő/Szervező)

Adatkezelő képviselője: Eiles Tibor János, ügyvezető

Adatkezelő székhelye: 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.

 

  1. Az adatkezelés jogalapja

 

Az érintett Játékos a jelen szabályzat elfogadásával önkéntes hozzájárulását adja az adatai kezeléséhez.

 

Az adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) rendelkezéseinek betartásával végezhető. A Játékban való részvétel vonatkozásában a személyes adatok megadása feltétele a részvételnek, ezért ilyen esetben az adatszolgáltatás megtagadása kizárja a Játékban való részvételt. Az érintettet bármikor megilleti az a jog, hogy bizonyos adatokat nem ad meg. Ez azzal járhat, hogy az érintett bizonyos szolgáltatásokat nem vehet igénybe (pl.: a Játékban nem vehet részt/Nyereményre nem jogosult).

 

  1. Kezelt adatok köre, adatkezelés célja

 

Kezelt adatok köre: vásárlás adatai (bérlet típusa, vásárlás időpontja), részvételi nyilatkozat adatai (név, értesítési email cím, aláírás).

 

Az adatkezelés célja: Játék lebonyolítása – a nyertesek kisorsolása, nyeremény átadása.

 

A Játékban való részvételi szándékának kinyilvánításával, illetve a kért adatok megadásával a Játékos egyben kifejezetten hozzájárul nyereményhez jutása esetén személyes adatai közül nevének, továbbá a nyerés tényének a nyeremény megjelölése melletti nyilvánossá tételéhez.

 

A Szervező, mint Adatkezelő a Játékosok személyes adatait a jelen Szabályzatban foglalt kötelezettségeinek teljesítéséhez, továbbá a jelen szabályzat 9. és 10. pontjában rögzített hozzájárulás keretei között használja fel. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jelen szabályzatban illetve jogszabályokban meghatározott eseteket.

 

Az érintett az adatvédelmi és elektronikus hírközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a Fájdalom-ambulancia Kft postai (1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.) és a info@fandm.hu e-mail címeken keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A játék ideje alatti adatkezelés megszüntetése azt jelenti, hogy a regisztrált személy adatai törlésre kerülnek valamennyi adatkezelőnél és adatfeldolgozónál, így a nyereményjáték sorsolási adatbázisába sem kerülhet be, és így nem nyerhet.

 

A személyes adatokat a Fájdalom-ambulancia Kft. megfelelő technikai és szervezeti intézkedéseket megtéve, a jogszabályoknak megfelelően kezeli.

 

  1. Az adatkezelés időtartama

 

A nyereményjáték vonatkozásában az adatkezelő az utolsó nyeremény átvételét követő 2 hónapig kezeli az adatokat, ezt követően a nyereményjátékhoz kapcsolódó adatokat törli a nyilvántartásából.

Felhívjuk a Játékosok figyelmét, hogy a vásárlásból kifolyólag kezelt adataikra ezen adatkezelési időtartam nem vonatkozik.

 

 

  1. Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai

 

Az érintett jogait különösen az Info tv. 14-17. §-a tartalmazza.

Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, b) személyes adatainak helyesbítését, valamint c) személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását.

Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül, közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadni a tájékoztatást. A tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. A már megfizetett költségtérítést vissza kell téríteni, ha az adatokat jogellenesen kezelték, vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett.

 

Az érintett tájékoztatását az adatkezelő csak az Info tv. 9. § (1) bekezdésében, valamint az Info tv. 19. §-ban meghatározott esetekben tagadhatja meg. A tájékoztatás megtagadása esetén az adatkezelő írásban közli az érintettel, hogy a felvilágosítás megtagadására a törvény mely rendelkezése alapján került sor. A felvilágosítás megtagadása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.

 

Ha a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot az adatkezelő helyesbíti.

Az érintett jogait a partnerekkel szemben közvetlenül is érvényesítheti.

 

  1. Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogorvoslati lehetőségei

 

Szervezőnek benyújtott kifogás:

Az érintettek panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül a Szervezőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Szervező a hozzá benyújtott panaszokat 25 napon belül megvizsgálja, és álláspontjáról, megtett intézkedéseiről az érintettet ugyan ezen határidőn belül tájékoztatja.

 

Hatósági panasz:

Az érintett panaszával a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat (Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; Honlap: http://naih.hu)

 

  1. Bírósági jogérvényesítés

 

Az érintett a jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. Azt, hogy az adatkezelés a jogszabályban foglaltaknak megfelel, az adatkezelő köteles bizonyítani. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Ha a bíróság a kérelemnek helyt ad, az adatkezelőt a tájékoztatás megadására, az adat helyesbítésére, zárolására, törlésére, az automatizált adatfeldolgozással hozott döntés megsemmisítésére, az érintett tiltakozási jogának figyelembevételére kötelezi.

 

Kártérítés és sérelemdíj

Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével másnak kárt okoz, köteles azt megtéríteni. Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével az érintett személyiségi jogát megsérti, az érintett az adatkezelőtől sérelemdíjat követelhet. Az érintettel szemben az adatkezelő felel az adatfeldolgozó által okozott kárért és az adatkezelő köteles megfizetni az érintettnek az adatfeldolgozó által okozott személyiségi jogsértés esetén járó sérelemdíjat is. Az adatkezelő mentesül az okozott kárért való felelősség és a sérelemdíj megfizetésének kötelezettsége alól, ha bizonyítja, hogy a kárt vagy az érintett személyiségi jogának sérelmét az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő.

 

Adatbiztonság

Az adatok rögzítése és tárolása: adatkezelő törekszik a mindenkor elérhető biztonsági megoldások közül hatékony védelmi megoldásokat alkalmazni.

 

  1. Visszaélés személyes adatokkal

 

Amennyiben a Szervező tudomást szerez arról, hogy a Játékos, a Játék vagy a Fitness and More szolgáltatásainak használata során más személy személyes adatait jogosulatlanul, vagy jogsértő módon adta meg, akkor a Szervező megtesz minden szükséges jogi intézkedést az okozott kár megtérítésének érvényesítése, valamint a jogsértő személy jogi úton történő felelősségre vonásának kezdeményezése érdekében.

 

Amennyiben valaki jogellenesen megszerzett személyes vagy egyéb adatokat harmadik személyek jogait vagy jogszabályt sértő módon (direkt marketing célokra, stb..) használja, vagy egyébként jogosultatlanul fér hozzá személyes adatokhoz, illetve más módon a személyes adatokkal visszaél, úgy a Szervező megteszi a szükséges jogi intézkedéseket a jogsértő személy jogi felelősségre vonásának kezdeményezése iránt.

 

 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Játékosnak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztráció során tett hozzájáruló nyilatkozatait feltétel nélkül, ingyenesen visszavonni. Az Adatkezelőnél az alábbi elérhetőségeken tud leiratkozni, valamint hozzájáruló nyilatkozatát visszavonni:

 

info@fandm.hu

 

Budapest, 2019. szeptember.1

 

 

Fájdalom-ambulancia Kft.