A Rally Hungary és az F&M fitness and more bemutatja: Számít a teljesítményed!

A Rally Hungary és az F&M fitness and more bemutatja: “Számít a teljesítményed!” – ❗️NYEREMÉNYJÁTÉK❗️

🥳Nyerj 🥳 páros VIP jegyet a Rally Hungary eseményre! 2019. november 8-10.
📍Nyíregyháza-Zemplén

Evezz 🚣‍♀️🚣‍♂️ 2000m-t az evezőgépen, fuss🏃‍♀️🏃‍♂️ 5km-t futópadunkon, tekerj🚴‍♀️🚴‍♂️ legalább 20 percet vagy vegyél részt egy csoportos óránkon!
Posztold, mutasd meg a világnak! 🌍 Használd a #rallyhungaryxfitnessandmore hashtaget, vagy küldd el nekünk Facebook üzenetben ✉️ a teljesítményed bizonyítékát, hogy részt vehess nyereményjátékunkon, ahol ❗️2 db páros VIP jegyet sorsolunk ki❗️ a versenyre a résztvevők között!

Ne késlekedj, egy heted van! Nyereményjátékunk időtartama: 2019.10.30.- 2019.11.05.

“Számít a teljesítményed!”

Játékszabályzat és adatvédelem

 

  1. Játék szervezője

Az F&M Fitness and More megbízott üzemeltetője a Fájdalom-ambulancia Szolgáltató Kft. (székhely: 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16., cégjegyzékszám: 01-09-729362, adószám: 13322946-2-43), mint Szervező játékot hirdet a Facebook weboldalon az oldal felhasználói számára „Számít a teljesítményed!” címen.

 

  1. A játék időtartama

A sorsolás időpontja: 2019.11.06.

Játék időtartama: 2019.10.30.- 2019.11.05

  1. Játék menete

A Rally Hungary és az F&M Fitness and More közös nyereményjátéka. “Számít a teljesítményed!” Evezz 2000m-t az evezőgépen, fuss 5km-t futópadunkon, Tekerj legalább 20 percet vagy vegyél részt egy csoportos óránkon! Posztold, mutasd meg a világnak! Használd a #rallyhungaryxfitnessandmore hashtaget, vagy küldd el nekünk Facebook üzenetben a teljesítményed bizonyítékát, hogy részt vehess nyereményjátékunkon.

  1. Nyeremény

Ahol 2 db VIP jegyet és x db napijegyet sorsolunk ki a versenyre a résztvevők között.

  1. A sorsolás időpontja és menete

A sorsolás 2019. november 6-án.

A nyertesek nevét Szervező közzéteszi az F&M Fitness and more Facebook oldalán, amint a nyertesek visszajeleznek arról, hogy elfogadják a nyereményt.

A sorsolás a Lebonyolító székhelyén a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással történik. A nyerteseket Lebonyolító legkésőbb 2019. 11. 06-án 16 óráig értesíti e-mailben azon a címen, amellyel a játékos a játékhoz regisztrált. A nyerteseknek a nyeremény elfogadásáról 3 munkanapon belül e-mailen keresztül vissza kell jelezniük Lebonyolítónak. Amennyiben ez nem történik meg, új nyertes kerül kiválasztásra.

A nyertes által megadott személyes adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, e-mail cím elírás, stb.) Szervező és Lebonyolító felelősséget nem vállal.

 

  1. Kik vehetnek részt a játékban?

A játékon azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező 16 év feletti természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik elfogadják a játék részvételi szabályzatát, és teljesítik a fentiekben megadott feltételeket.

Ha a Játékkal kapcsolatban további kérdés vagy probléma merül fel, info@fandm.hu e-mail címen kérhető tájékoztatás.

 

  1. Személyes adatok kezelése

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező és a Lebonyolító a

nyertesek személyi adatait (név, e-mail cím, postázási cím, telefonszám) díjmentesen nyilvántartásba

vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljából díjmentesen kezelje a

személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból.

A Játékos tudomásul veszi, hogy adatait a Szervezőnek és a Játék lebonyolításában résztvevő Megbízottjának megadja, és engedélyezi, hogy a Szervező és a vele szerződött partnerek, a Truck Race Promotuon Kft. (székhely: 1037 Budapest, Motevideo utca 5., cégjegyzékszám: 01-09-181139 adószám: 24765356-2-41) üzletszerzési céllal felhasználhassa. A Játékos engedélyezi, hogy számára a Szervező és a vele szerződött partnerek, a Truck Race Promotion Kft. ajánlatokról tájékoztató üzenetekkel kereshesse meg e-mailen vagy telefonon keresztül. A játékos a hírlevél feliratkozásával engedélyezi, hogy számára a Szervező akciós ajánlatokról tájékoztató üzenetekkel kereshesse meg e-mailen keresztül.

A Szervező és a Lebonyolító kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a

hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával az adatvédelmi tájékoztatójában foglaltaknak

megfelelően kezeli.

 

  1. Adózás és költségek

A nyeremény másra át nem ruházható, pénzre át nem váltható. A nyeremény járulékos költségeit Szervező viseli. Egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének a helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében életkorára tekintettel korlátozott, azaz a tizennegyedik életévét betöltötte, de a tizennyolcadikat nem, és nem cselekvőképtelen, vagy nagykorú, és a bíróság a nyereményjátékban részvételre kiható hatállyal cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá helyezte, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére az életkorára tekintettel korlátozottan cselekvőképes kiskorú csak a törvényes képviselője, míg az érintett ügycsoportban korlátozottan cselekvőképes csak a gondnoka hozzájárulásával jogosult.

  1. Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt Szervező és Lebonyolító munkatársai és családtagjai. A játék Szervezője és Lebonyolítója az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal.

Lebonyolító fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely játékos részéről bármilyen (számítógépes) manipulációt, tömegesen generált e-mail címeket, illetve a játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a játékost azonnali hatállyal kizárja a játékból.

A Szervező fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására illetve kiegészítésére. A játékszabályzat lényeges változásáról a Szervező haladéktalanul értesíti a résztvevőket. A résztvevők ilyen esetben dönthetnek a nyereményjátékban való részvétel folytatásáról.

Budapest, 2019.10.28.