Berta Mónika

Berta Mónika vagyok, személyi edző és fitnesz versenyző. A sport és a testmozgás mindig az életem része volt, már tinédzserkoromban látogattam az edzőtermeket, a súlyzós edzéseket már akkor is nagyon szerettem. Mindig vékony alkat voltam, sőt túlságosan vékony, ezért szerettem volna magamra izmot építeni, persze akkor még nem tudatosan.

Hosszú évek alatt sikerült egy jó fizikumot elérnem, így versenyzőként is szerettem volna kipróbálni magam. A 2018-as tavaszi és a 2019-es őszi szezonban álltam színpadra, a 2018-ban megrendezett Európa Bajnokságon III. helyezést értem el. 2022-ben az ICN versenyein mérettem meg magam, ahol sikerült megszereznem a profi kártyát.

Szakképzett edzőként fő célkitűzésem, hogy legjobb tudásom szerint segítsek az embereknek egy egészséges életmód kialakításában, valamint, hogy számukra optimális fizikumot érjenek el szakszerű, változatos edzésekkel. Ezen felül aktív versenyzőként örömmel adom át tapasztalataimat, illetve személyre szabott étrenddel további segítséget nyújtok céljaik elérésében.

Fontosnak tartom, hogy mindenkinek, akivel foglalkozom átadjam a tudásomat és nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is erősödjenek.

Ha célod az alakformálás és a jó kondíció elérése, valamint szeretnél magabiztosabb lenni egy számodra ideális testben, de nem rendelkezel megfelelő gyakorlattal és nem tudod hogyan kell helyesen használni az edzőtermi gépeket, ha kezdő vagy, illetve, ha hosszabb ideje edzel, de nem értél el eredményt, fejlődést, ha fogyni, formásodni, erősödni szeretnél keress fel bátran! A Te elszántságoddal és az én motivációmmal a siker garantált!

Versenyeim és helyezéseim 2022-ben:

ICN Three Mountains Cup (Szlovákia, Zvollen)

  • Ms Figure Classic Open 1. hely
  • Ms Figure Open 1. hely, PRO CARD
  • Ms Sport Model 1. hely
  • Ms Fitness Model 3. hely
  • Bikini 30+ 3. hely

ICN Világbajnokság (Csehország, Prága)

  • PRO Ms Figure 4. hely

2022. ICN Világranglista 2. hely