Core training

Mi ez az óra?

Ha szeretnél javítani testtartásodon, szeretnéd, hogy elmúljon a nyakfájásod, hátfájásod, ami a sok ülés hatására alakult ki, vagy korábban problémák voltak a törzseddel és szeretnéd megerősíteni, aktiválni látogass el az órámra. A törzserősítés modern technikájával találkozhatsz, mely eredményesebb, és ami még fontosabb, egészségesebb a gerincünk számára. Instabil és kevésbé instabil egész testet igénybe vevő gyakorlatokkal dolgozunk. Ezek, nagyszerű erősítő hatásuk mellett, ellentétben a hagyományos módszerrel a leghatékonyabban aktiválják a mély izmokat, melyekre szükségünk van a helyes és egészséges testtartás kialakításához és megtartásához. Az óra célja, az erős és aktív törzsizomzat elérése, a helyes testtartás kialakítása, mely nagy szerepet játszik testi egészségünkben, amit az ülő életmód, ülő munka egyre jobban tönkre tesz. Az óra mellékterméke a szálkás has, és egy nagyszerű kondíció 🙂 Az órára kezdőként és haladóként is csatlakozhatsz, hiszen számtalan, könnyebb és nehezebb alternatíva létezik a gyakorlatok végrehajtására.

Óratípus:

Erősítő, kondicionáló, zsírégető

Hogy épül fel az óra?

Alapos bemelegítés után változatos eszközhasználat (kézi súlyzó, bosu trainer, fitball, gumikötél, mellett, instabil, egy oldalas gyakorlatokkal aktiváljuk, erősítjük és kondicionáljuk a törzs izmait. A hagyományos törzserősítéstől (hasprés-homorítás-plank) ELTÉRŐEN a gyakorlatok az egész testet igénybe veszik, melyek során a törzs izmai fokozott munkára kényszerülnek. Az óra első része erősítő, a második része pedig kondicionáló, zsírégető jellegű.

Kinek ajánlott?

Ez az óratípus kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlható, mivel minden gyakorlat nehezíthető vagy könnyíthető az egyéni edzettségnek megfelelően. Az óra alapelve a folyamatos testtartásjavítás, testtartás aktiválás.

Terem

Akvárium terem

Erősség

Kezdő | Közepes | Erős szint