Táplálkozási tanácsadás

 

taplalkozas_slider

Hiába edzel 1 órát keményen, ha a nap többi 23 órájában helytelenül étkezel! Akár fogyni szeretnél, akár izmosodni akarsz, a siker csak 30 százalékban múlik a mozgáson, 70 százalékban a helyes táplálkozás a kulcs.
Ez utóbbiban is szeretnénk segítséget nyújtani nektek, ezért “rendel” nálunk Hegyi Kitti táplálkozási tanácsadó. Ezen felül szakértőnk segítséget nyújt az egászséges élet megőrzéséhez, egészséges életód követésében is, illetve a már fennálló, táplálkozásra is hatással lévő betegségek (pl. cukorbetegség) terén segít a megfelelő étrend kialakításában. Kittihez a Fájdalom Ambulancián lehet bejelentkezni.

Hegyi Kitti, táplálkozási tanácsadóhegyi

Referencia:
• Gyermekorvosi Rendelőintézet látogatása a kisgyermekes szülők és kismamák táplálkozási oktatása céljából, Budapest 2015. október
• KK Moves Egészségközpont – Táplálkozási Tanácsadó 2015. július-
• Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Budapest-egészségügy Klinikai – Dietetikus, Közös kezdeményezés eredményeképpen külön főzőklubot indítottunk el az Ergoterápia részleggel, speciálisan stroke-os betegek számára. 2013. január-2014. február
• Semmelweis Egyetem, Budapest-Ruprecht-Karls-Universität, Heidelberg: „Reactive aldehydes metabolism of type II diabetes mellitus and these changes in antidiabetic treatment” / Orvosi kutatás II-es típusú cukorbetegekkel – Dietetikus 2012. augusztus
• Hewlett Packard Vállalat, Budapest- Egészségügyi állapotfelmérés vezetés-kommunikáció, szervezés, wellness 2011.
• A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Budapest Ápolás és Betegellátás Dietetika 2008-2012

“Az évek során új célom fogalmazódott meg globális szinten, hogy az embereket és családokat segítsem ahhoz, hogy egy aktív egészséges életmódot mutassak meg nekik és az életmódjukba illő helyes étrendet, helyes táplálkozási szokásokat taníthassam meg szélsőségek nélkül. Fontos része a munkámnak az edukáció, hogy vendégeim a közös együttműködés után a gyakorlatban is használható, életszerű információkkal és tanácsokkal térjenek haza és egy egész életen keresztül hasznosíthassák a tőlem kapott információkat.
Egészségmegőrzés, az ideális étrend, az egészségi állapot romlásának megelőzése céljából és a már fennálló, táplálkozásra is hatással lévő betegségek terén keresem meg az étrenddel elérhető és abból kihozható maximális változtatást és segítséget.

Hatékony segítséget hatékony együttműködéssel tudok nyújtani és segíteni a hozzám forduló vendégeknek, egyéneknek, betegeknek, fogyni vágyóknak, sportolóknak, családoknak és gyermekeknek.

Megoldás orientált vagyok, élvezem az új kihívásokat és pozitívan állok az új feladatok elé. Úgy gondolom a mai rohanó életmódban egy tartható, használható információbázisra és rugalmas segítségre van szüksége az embereknek a táplálkozás terén, amit akár a családban is továbbadhat, ami akár időhatékony is. Több éves tapasztalataimmal és a pozitív hozzáállásommal képviselem a Fitness and More és Fájdalomambulancia Európa szerte is egyedülálló szolgáltatásai közül a táplálkozási tanácsadást.”

Kérjük a konzultációra hozza magával a kitöltött táplalkozási kérdőívünket (a linkre kattintva tudja letölteni) vagy online itt is kitöltheti: 

Fotnos, hogy ha rendelkezik a következőkkel, kérjük hozza magával:

– utóbbi 3 hónapban készített teljes vérkép, laboreredmények, egyéb belgyógyászati vizsgálati eredményét (amennyiben van),

– egy 3 napos étekzési naplót (Mit evett, mikor, étkezésre lebontva)

 

Rendelési idő: 

Minden kedden: 17:00 – 20:00

Ár: 

Első konzultáció (1 óra) : 15. 000 Ft

Kontroll (30 perc): 5.000 Ft

telefon: +36 1 33 44 222, +36 70 33 44 222
e-mail: info@fajdalomambulancia.hu