Itensic Vissza

Mi is az az Itensic „the deep muscle effect” edzés?

Testünk stabilitását a gerincoszlop és az ehhez kapcsolódó izmok, azon belül is a mély has és hátizmok adják. Ezeknek az izmoknak az erősítése rendkívül fontos, hiszen csak egy stabil központ lehet az alapja mind a hétköznapi, mind a sportmozgásoknak. 3 új gépünk, az Itensic f-effect, Itensic s-effect és Itensic b-effect ezeknek a mélyen fekvő stabilizáló izmoknak az erősítését célozza meg. A gyakorlatok során a gerincoszlop végig megtámasztott helyzetben van és ehhez képest mozdul el a medence. Az egyénre szabott beállításokkal a mélyen fekvő “kulcsizmaidat” a sérülés veszélye nélkül tudatosan és célzottan edzheted. Légy akár hobbi vagy élsportoló, vagy a rehabilitáció alatt álló páciensünk, számodra is ajánlott az Itensic gépekkel törtenő edzes, hiszen azoknak ,akik edzésükben nemcsak a „kockás has“ esztétikai fontosságát tartják szem előtt, valamint szeretnék a porckorong túlterhelését és serülésének veszélyét minimalizálni, szintén ideális az Itensic gépcsalád.

F-S-B-effect?

Az Itensic mindhárom gépén a gerincoszlop rögzítve van, és ehhez képest mozdul el a medence., amely a hagyományos erőgépeknél pont fordítva van. A törzs mélyizomzatát hatékonyan, a sérülés kockáza nélkül lehet edzeni.

A videón hasznos tanácsokat kapsz, hogyan használd a gépet, de az F&M fitness and more-ben személyi edzőink is segítenek!

Itensic f-effect

Itensic f-effect („Front“) a külsö ferde és a belső ferde hasizmokat stimulálja. A csípőhajlító izmok más gépektől eltérően itt nem tudnak kompenzáló mozgással besegíteni.

Itensic s-effect

Itensic s-effect(„Side“)a haránt irányú hasizomzatot célozza meg. A combtávolító izmok nem tudnak bekapcsolódni a mozgásba.

Itensic b-effect

Itensic b-effect(„Back“) a mélyhátizmokat erősíti. Gyakorlat közben a csípőnyújtó izmok nem tudnak besegíteni.