Pilates – Jóga Akció!

pilatesyoga_aloldal

Gyere és próbáld ki gépes pilates vagy antigravity jóga óránkat most akciósan!

Áprilisban ugyanis csoportos óra jeggyel, vagy bérlettel kiegészítő jegy váltása nélkül tudsz jönni!

TÖKÉLETESÍTSD A TESTED gépi pilates edzéssel!

 
pilates

Mi a reformer ? Mire jó ? Mik az előnyei a reformer órának a matrac órával szemben ?

Itt az ideje, hogy kipróbáld a pilates gépes verzióját, a reformer órát!  Március 27-től az F&M-ben!

A reformer egy eszköz a pilatesben. Joseph Pilates fejlesztette ki kórházi ágyakból az 1. világháború idején, mikor internálótáborba került és módszerével elkezdte tornáztatni a sérült, rokkant katonákat. Rugókat, köteleket szerelt a kórház néhány ágyára és ezek segítségével mozgatta az ott fekvő betegeket, akik így hamarabb felépültek. Az azóta eltelt közel 100 év alatt az ágyakat és Pilates módszerét továbbfejlesztették és rengeteg gyakorlat áll már rendelkezésünkre, hogy testünk rugalmasságát és erejét reformeren csiszoljuk.

A rugók és a kötelek segítségével ugyanis segítséget, támaszt illetve épp ellenkezőleg ellenállást lehet képezni, így a reformeres mozgás egyaránt jó rehabilitációban, amikor egy sérülésből szeretnénk felépülni, szintén hasznos egészséges emberek számára és kiváló lehetőséget nyújt sportolók (értsd professzionális versenyző) számára, hogy túlfeszített, -hajtott izmaikat megnyújtsák és minél intenzívebben tudják használni az erőközpontjukat (core izmokat), mely által jelentős mértékben csökken a sérülés valószínűsége.

jelentkezem1

ANTIGRAVITY JÓGA – testnek és léleknek

anti

Mi a reformer ? Mire jó ? Mik az előnyei a reformer órának a matrac órával szemben ?

 

Ezen az órán egy mennyezetre erősítet úgynevezett Hammockon végezzük az erősítő és nyújtó gyakorlatokat. A hinta szerű anyagban végzett különleges fordított testtartások jótékony hatásúak a keringésre, idegrendszerre és emésztőrendszerre is.

Óratípus:

erősítő, nyújtó hatású

Hogy épül fel az óra?

Talajon melegítünk és hangolódunk az órára. Fokozatosan megismerkedünk az eszközzel különböző erősítéseket végzünk melyek pilates és trx jellegűek. Jógából ismert ászanák és más nyújtógyakoratok után relaxálunk. A levegőben végzet meditáció különleges tapasztalat lehet a gyakorlottoknak is.

Erősség:

Közepes

Kinek ajánlott?

Ajánljuk azoknak, akik szeretnének nem megszokott gyakorlatokat kipróbálni a levegőben, és sokat nevetni.jelentkezem1

 

Az akció feltételei:

Az akció 2018. május 31-ig tart.

Az akció keretén belül a Reformer pilates órák és az Antigravity órák kiegészítő jegy váltása nélkül vehetők igénybe, csoportos vagy kombinált órajeggyel és bérlettel.

Az órára bejelentkezés szükséges az info@fandm.hu címen!