Bike with Baby
Vissza

A BIKE WITH BABY egy kerékpáros óra, amelyen vagy várandós kismamaként, vagy szülés után, hordozott babával, az erre a célra ortopédiai és biztonsági szempontok alapján is legalkalmasabb hordozóeszközök segítségével lehet részt venni. Ha nincsen saját hordozóeszközöd, akkor az oktatóval minden órán együttműködő hordozási tanácsadó előzetes egyeztetés után és a készlete erejéig tud eszközt biztosítani.

Hordozóeszközöket mindig az adott óra fb eseménye alatt lehet kérni, a rögzített poszt alatt, kommentben!

Az óratípus célja az, hogy a mama és a baba együtt lehessenek, ne kelljen egymást nélkülözniük, miközben az anya sportol, ezáltal fokozatosan visszatérhet korábbi élete egy részéhez vagy éppen egy új közösségre találhat az órának köszönhetően.

A miértekben és szempontokban tehát különbség van a BIKE WITH BABY és az összes többi indoor kerékpáros óra között; az élettani hatásokat (mint zsírégetés, alapállóképesség megszerzése, fejlesztése) kvázi már csak “bónuszba” kapjuk.

Óratípus:

BIKE WITH BABY

Hogy épül fel az óra?

A BIKE WITH BABY program órái 75 (15+60) percesek annak érdekében, hogy még inkább figyelembe tudjuk venni a családok szükségleteit (szoptatás, pelenkázás, hátratétel stb.) Az első 15 percben hordozási tanácsadóink (akik hordozásban tapasztalt anyák is), szükség szerint segítenek a még bizonytalanul kötő, vagy épp teljesen kezdő vendégeknek a baba hátratételében és a biztonságos kötés kivitelezésében. Szintén ez idő alatt történik a kerékpárbeállítások, egyéni igények és alaptudnivalók megbeszélése az oktatóval.

A hordozásban és beállításokban rutinos anyák már ezalatt is az (oktató jelenlétében) felülhetnek a kerékpárra bemelegíteni, de ez még nem az óra aktív része. Az aktív mozgás, mint más óratípusoknál ezen az órán is 60 perc, természetesen magában foglalva az oktató által irányított bemelegítést, nyújtást és levezetést is.

Erősség:

Közepes / Kezdő szint

Kinek ajánlott?

Várandós kismamáknak és szülés után, kisbabával érkezőknek egyaránt!
A további részletekért érdemes felkeresni honlapunk gyakori kérdéseket megválaszoló menüpontját:

http://www.bikewithbaby.com/gyik/

Terem:

Akvárium

Kedd-Csütörtök 11:00-12:15

Órarend:

http://fandm.hu/orarend/

Bejelentkezés:

    • Telefon: + 36 1 783 7004 Mobil: +36 70 377 0463)
    • info@fandm.hu
    • https://www.facebook.com/BikeWithBaby/