Fit Mode – Az F&M fitness and more 12 hetes átváltoztatóprogramja!

Életed legjobb formájába hozunk! TELJES ÁTALAKULÁS CSAK 12 HÉT ALATT!fnmrrr

jelentkezem2

Szeretnél kisebb ruhaméretet, formásabb lábakat, kockás hasat vagy nagyobb bicepszet? Régóta edzel, de mégsem fejlődsz? Látványos és tartós eredményre vágysz?

Elfnmrrrrrjött az ideje, hogy ne fogyókúrában gondolkozz, hanem életmódot válts! Tudjuk, ez nem egyszerű, de az F&M fitness and more és a Fájdalom Ambulancia szakértői csapata mindenben segít! Mi adjuk az edzéstervet és az étrendet, s ha te ehhez hozzáteszed a kitartásod, lelkesedésed, nemcsak új testet, hanem egy új életet kaphatsz! A jelmondatunk: Do it Right! Csináld jól!

Mi a FitMode program?

Segítünk átalakítani az edzésed, étkezésed, és a tested, és az életed! A FIT MODE a népszerű életmódváltó programunk, a Fat No More alapjaira épül, de itt az elsődleges cél a testösszetétel megváltozása, az izomtömeg növelése. Vagyis: csúcsformába hozunk, legyen a célod akár az izmosodás, akár a karcsúbb, tónusos test elérése! A 12 hetes, teljes mértékben hozzád alakított program alatt személyes konzultációk során és professzionális gépek használatával felmérjük a jelenlegi állapotodat, komplett edzés és étkezési tervet állítunk össze számodra és személyi edző segít, hogy az edzőteremben eltöltött idő még hatékonyabb legyen!

 
fnmrrrr

Szilvi 12 hetes átalakulása látványos és számokban is beszédes

Miből áll a program?

  • Orvosi konzultáció

  • Mozgásszervi felmérés

  • Teljes test analízis – Testösszetétel-mérés

  • Belgyógyászati és dietetikai konzultáció

  • Szükség esetén vérvizsgálat, ultrahang

  • Személyre szabott étrend és diétás tanácsadás

  • Fitnesz terem belépő heti 3 személyi edzéssel

  • Professzionális kiegészítő kezelések, melyek hatékonyabbá teszik az edzést, és hozzásegítik a gyorsabb, hatásosabb eredmény elérését

  • Kapsz egy kapcsolattartót, akivel folyamatosan konzultálhatsz

Keress minket az ingyenes konzultációért:

jelentkezem2

 

KÖVESD ÉLŐBEN AZ ÁTALAKULÁST!

Miután pár éve a Fat No More programunk egy nagyszabású, élő átalakítással indult, amikor 3 vendégünket alakítottuk át Facebookon dokumentálva, most egy kedves Vendégünk, Látó Péter is arra vállalkozott, hogy belevág a 12 hetes átalakulásba és mindezt VIDEÓN dokumentálva mutatjuk be Nektek!

Olvassátok el, Peti miért vágott bele az átalakulásba és mi motiválta, hogy ezt megossza veletek is:

“32 év után végre úgy éreztem komolyan elérkezett az idő, hogy változtassak a fizikumomon. Nem könnyű legyőzni az egót, és belátni, hogy profi szakemberek nélkül ez nem csak hogy nem lehetséges, de veszélyes is lehet.
Szerencsére az edzőteremben ahova elkezdtem járni találtam egy tök jó programot. Komplex, minden benne van amire szükségem lehet a siker eléréséhez. Úgy döntöttem adok neki egy esélyt, és mivel iszonyat jó fej volt mindenki, és hihetetlen segítőkész arra gondoltam miért ne osszam meg mással is az “utazást”. Kitaláltuk, hogy csinálunk egy videónapló sorozatot, amivel betekintést nyerhettek Ti is, miket tartalmaz a program, mennyire működőképes és hogy mennyi olyan új dolog – eszköz van amivel még hasznosabbá lehet tenni az edzést, ami talán nektek is újdonság lehet.Szóval kövessetek minket az átalakulásban, izgalmas lesz, informatív és remélhetőleg látványos is”

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS KÖVESD PETI ÁTALAKULÁSÁT FACEBOOK-ON!

FBLÁJK

 

KATTINTS A KÉPRE ÉS IRATKOZZ FEL YOUTUBE CSATORNÁNKRA A VIDEÓKÉRT!

youtube_PNG16

 

jelentkezem2