Az F&M fitness and more 12 hetes életmódprogramja

Már számtalan csodadiétát kipróbáltál, de egyik sem hozott tartós eredményt? Eljött az ideje, hogy ne fogyókúrában gondolkozz, hanem életmódot válts! Tudjuk, ez nem egyszerű, de az F&M fitness and more és a Fájdalom Ambulancia szakértői csapata mindenben segít! Mi adjuk az edzéstervet és az étrendet, s ha te ehhez hozzáteszed a kitartásod, lelkesedésed, nemcsak új testet, hanem egy új életet kaphatsz!

A Fájdalom Ambulancia orvosai, az F&M fitness and more edzői és a MoM Sport úszás oktatói és a Best Body Nutrition szakmai csapata  arra vállalkoztak, hogy megváltoztatják három szerencsés kiválasztott életét, akikre az interneten keresztül lehetett szavazni. Az eltelt 12 hét alatt Csilla, Szilvi és András  összesen 40 kilótól szabadult meg, de ami ennél is fotnosabb: 3 hónap alatt életmódjuk is gyökeresen megváltozott! Az ő mintájukra most ezt akár Te is elérheted az F&M fitness and more fogyúkúrás programjával, a FAT NO MORE-ral!

Nézzétek meg az ő átalakulásukat!

andr csillszilvi

andrás sz

 

András nemcsak 20 (!) kilót fogyott, testzsírszázaléka 24,3-ról 13,9 százalékra csökkent, metabolikus életkora a program kezdetén 41 év volt, míg 12 héttel később az edzések és a helyes táplálkozás hatására már olyan formában volt, mint egy 16 éves…

 

 

csilla sz

 

Csilla úgy fogyott 13,1 kg a program során, hogy eközben az izomtömege nőtt!

Azaz a feleslegből, zsírból fogyott, így nem meglepő, hogy testzsírszázaléka 44,7-ről 36 százalékra csökkent.
Ráadásul alig 12 hét alatt 8 évet fiatalodott az edzések és a helyes táplálkozás hatására.

 

szilvi számok

 

Szilvi 7,5 kg-ot fogyott a program során, a testzsírszázaléka pedig 32,6-ról 27,7 százalékra csökkent.

Ráadásul a 12 hét alatt éppen 12 évet fiatalodott

Mindezt Te is elérheted, ha jelentkezel személyre szabott programjainkra!

Fogyni szeretnél? Válassz jól! Csilla, Szilvi és András 12 hete jól döntött, amikor az F&M fitness and more és a Mom Sport 12 hetes életmódprogramját választotta! Nemcsak azért, mert Csilla eddig 13,1 kg-t, Szilvi 7,5kg-t, András pedig 20 kg-t fogyott, hanem azért is, mert ezeket a kilókat zsírból, és egészségesen dobták le! Sok fogyókúrázó rosszul választ! Csodabogyóktól, mozgást helyettesítő fogyókúrás gépektől és 1-2 hét alatt várják az eredményt – minden esetben hiába… A FAT NO MORE program ezzel szemben az egészséges fogyás választása! Csodabogyók helyett személyre szabott étrend, fogyigépek helyett részletes állapotfelmérés, szakértő edzők által összeállított edzésprogram, és tudatos munka! Ha fogyni szeretnél, válassz jól! Válaszd Andrásékhoz hasonlóan a FAT NO MORE programot!

Mi a FAT NO MORE program?

A FAT NO MORE egy személyre szabott, 3 hónapos fogyasztó program, amely segítségével  3 szerencsés embernek már megváltoztattuk az életét. Szilvi (31) , Csilla (48) és András (31) az F&M fitness and more, a MoM Sport és a Best Body Nutrition szakmai csapatának segítségével hatalmas változásokon ment keresztül. Most rajtad a sor!

Ha Te is szeretnéd megváltoztatni az életed, nincs más dolgod, mint csatlakozni az F&M fitness and more csapatához és elkezdeni a 3 hónapos teljes egészében egyénre szabott, szakorvos és szakképzett  edző-, gyógytornász-, humánkineziológus-, és dietetikus szakemberek felügyelete alatt zajló fogyasztó programunkat.

A program előre meghatározott rendszer szerint épül fel, figyelembe véve aktuális egészségi állapotod, terhelhetőséged, és természetesen a fogyással elérni kívánt céljaid. Szakemberekől álló fogyasztó csapatunk a garancia arra, hogy minden szakszerűen, és kontrollált körülmények között történik.

Mit tartalmaz a Fat no more program?

  • Orvosi konzultáció Dr. Magyar Mátyás ortopéd-traumatológus szakorvossal: A konzultáció során a Doktor Úr felállítja a diagnózist,és közösen meghatározzátok a célt, hogy mi a kívánt testsúly
  • Személyre szabott ajánlat, melynek tartalma a következő szolgáltások kombinációjából áll össze:
  • Mérések: Maximális erő mérése-Easy Torque; Járáselemzés- Zebris Rehawalk; Proprioceptív rendszer felmérése-Postural Line; FMS;  Orvosi pontosságú testösszetétel méréso Személyi jellegű foglalkozások: masszázs; gyógytorna; személyi edzés
  •  Jégszauna kezelés
  •  Dietetikus tanácsadás, a szükséges táplálék kiegészítő készítmények összeállítása

Miként lehet részt venni a FAT NO MORE programban?

Írj e-mailt az info@fandm.hu címre!

FAT NO MORE: Számolj le a zsírral és kezdd velünk új életed első 12 hetét!