Horváth Daniella
Vissza
Horváth Daniella

Végzettségek:

  • Csoportos Fitness Instruktor – Fitness Akadémia

Magamról:

   • Horváth Daniella Dominika vagyok, és két szenvedélyem van: A sport és a tanítás. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkám a hobbim, ezért maximális odaadással és lelkesedéssel tudom csinálni nap, mint nap. Nincs jelentősége, hogy az egyetemen oktatom a marketinget, vagy alakformáló órákat tartok, a lényeg ugyanaz: szeretnék adni valami jót. A sport mindig is meghatározta az életem, és ez az utóbbi 4-5 évben fokozottan igaz. Alakformáló óráim során intenzív edzést tartok, kardió és az érzékeny területekre kiemelt figyelmet fordító erősítő gyakorlatok váltakozása jellemzi az órát. Nagy hangsúlyt fektetek az óra végi nyújtásra, ez kulcsfontosságú a sérülések elkerülése szempontjából is. Szeretném, hogy vendégeim az órák után kétség nélkül azt érezzék, hogy igen, ma is tettek valami hasznosat az egészségükért, az alakjuk formálásáért, a kellő önbizalmuk, és lelki harmóniájuk érdekében.
   •  Mottó: “Őszintén hiszem, hogy bármit csinálunk az életben azt csak szenvedéllyel, kellő motiváltsággal lehet jól csinálni. Mióta járni tudok sportolok. Táncoltam versenyszerűen akrobatikus rock ’n’ roll-t, az elmúlt 5-6 évemet pedig a futás és az aerobik töltötte ki. Szeretném megmutatni és csoportos alakformáló óráimon átadni az embereknek azt a harmóniát, erőt és kitartást, amit a mozgás öröme képes adni. A szép forma pedig csak a ráadás”
   • Szeretettel várlak óráimon. Amit biztosan megígérhetek, hogy motivállak és segítek kihozni belőled a maximumot, hogy aztán büszkén és mosolyogva kürtölhessük világgá: MEGCSINÁLTUK!

Edzéstípus:

   • Alakformáló Aerobik

Nyelvtudás:

   • magyar, angol, német

Egy vendég ajánlása:

 Daniella lelkesedése mindig kihozza belőlem a maximumot. Mosolygós személyisége, jól felépített és intenzív aerobik órái mindig feldobják a napom.” (Pethő Barbara)

Bejelentkezés: