Benes Zita
Vissza
Benes Zita

Végzettségek:

  • Hot Iron Instructor-IFHIAS Institut
  • Iron System Instructor- IFHIAS Institut

Magamról:

  • Általános iskolás koromtól kezdve versenyszerűen kézilabdáztam NB1 B-ben, illetve NB2-ben. A gimnázium végével 8 év után abbahagytam, majd egy kis kishagyás után az egyetem alatt ismerkedtem meg a HOT IRON-nal. Évekig jártam, teljesen függő lettem, tökéletes választás volt számomra, és soha nem volt elég (még most sem az). Több súly, több edzés kellet; tanulni, fejlődni akartam. Ezen az úton jutottam el odáig, hogy magam is oktatóvá váljak. Szerettem volna megmutatni másoknak is, hogy mi fogott meg ennyire ebben az óratípusban, és legalább olyan jó órákat tartani, mint amilyenekre én is járhattam.

Edzéstípus:

  • HOT IRON 1
  • HOT IRON 2
  • IRON CROSS

Nyelvtudás:

  • magyar, angol

Egy vendég ajánlása:

 Kb. fél éve járok Zita óráira. Változatos, pörgős vidám órák, jól érthetően bemutatja a gyakorlatokat. Erőteljes hangját jól lehet hallani az egész teremben. Odafigyel egyenként a vendégekre és segíti mindenkinek, hogy elsajátítsa a helyes mozdulatokat, megelőzve a sérüléseket.  Az óra elején mindig ügyel a teljes bemelegítésre, majd a végén, hogy legyen elég idő a nyújtásra is. Fogyás és erősítés együtt működik. Neki köszönhetően 8kg-ot adtam le és olyan izmokat is erősítek amiket eddig elhanyagoltam.

Bárdos Zoltán

 

Az elmúlt egy év során igen sok Hot Iron órán jártam már különböző edzőknél. Ahhoz, hogy jól tudjam érezni magam egy edzésen számomra fontos, hogy az oktató felkészült, összeszedett legyen, érthetően kommunikáljon, figyeljen az emberekre, segítsen, elmagyarázza, bemutassa a gyakorlatok helyes kivitelezését.

Mindezeket Zita óráján megtaláltam, aki ráadásul jó humorú, közvetlen, ugyanakkor szigorú (persze a jó értelemben ), kihajtja az emberekből a maximumot, mindig motivál. Sosem felejtem el, amikor egy gyakorlat első alkalommal kifogni látszott rajtam, Ő odajött hozzám és együtt csináltuk végig.  Figyel a fejlődésünkre, így ha valaki azon gondolkodik, hogy kipróbálja ezt az edzésformát, jöjjön el Zitához.

M. Ildi

 

Bejelentkezés: